Rogier & Co - Rogier van Oosterhout

Rogier & Co - Rogier van Oosterhout boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rogier & Co - Rogier van Oosterhout.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zo staat de co dus voor COen, en daarnaast COllega, COmpany of COmplete onzin. En misschien is dat ook wel de beste omschrijving. Rogier is geen zanger, maar presentator en entertainer. En dat je soms door het doen van leuke dingen scoort met toevalligheden is een feit. En dat betekent wel meteen een grote hobby erbij!

Optreden met vrienden op de leukste feesten, evenementen en in de tofste kroegen.

En dat is niet erg. Sterker nog; ze worden veel gevraagd!

Inmiddels ligt er zeker 1 keer per jaar een nieuwe single op de pers en reist Rogier samen met DJ Coenio (Coen Broers) stad en dorp af om te zingen tijdens de carnavalsperiode.

Met hits als "Schatje mag ik je foto?", "Anoniem", “Hier in Brabant”, "Ik ben zo moe!", "Bier met een rietje", “Oh Nederland”, "Waar is de WC?", “Nog eentje dan!”, “Falafel”, “Hupsie Hup” en “Is er hier een party?”" is de act Rogier&Co gegarandeerd een sfeermaker! Een half uur Rogier&Co betekent dus louter echte meezingers!

Boeken of een optie plaatsen voor Rogier & Co - Rogier van Oosterhout?

Voor meer informatie over Rogier & Co - Rogier van Oosterhout kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rogier & Co - Rogier van Oosterhout

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30117 mensen

Specificaties van Rogier & Co - Rogier van Oosterhout

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Rogier & Co - Rogier van Oosterhout

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,5.

Rabobank de Leijstroom

  • Locatie: Udenhout
  • Datum:

Heerlijke samenwerking met Rogier. Hou hem zeker in gedachten voor een eventueel ander evenement. Ingevuld door: Wendy Dassen

Waardering:

8,5

Biografie van Rogier & Co - Rogier van Oosterhout

Rogier van Oosterhout is geboren op 12 april 1976 in het Brabantse Oosterhout en is na het afronden van een sociaal pedagogische studie in Breda, journalistiek in Tilburg gaan studeren. In 2003 haalde hij hiervoor zijn diploma. Rogier heeft daarna nog 10 jaar met veel plezier in Tilburg gewoond en doet sinds 2008 zijn achternaam weer eer aan; hij is namelijk weer inwoner van Oosterhout. Voor het grootste deel tenminste, want een derde van zijn tijd verblijft hij in Amsterdam.

Rogier werkt als zelfstandig trainer en coach voor diverse opdrachtgevers, voornamelijk op het gebied van management, communicatieve vaardigheden, teamcoaching en sales. Daarnaast is Rogier een veel gehoord en onderscheidend voice-over en beschikt hij over een eigen studio alwaar hij al menig uurtje heeft versleten. Als je goed luistert, kun je zijn stem namelijk horen in vele radio- en tv-commercials, animatiefilmpjes en voiceoverproducties van uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder tot 2006 ook 3 jaar voor Net5.

Maar velen kennen Rogier vooral van zijn grote passie; presenteren. Sinds augustus 2001 werkt Rogier onder andere voor Omroep Brabant. Toen hij destijds op de ZAP!-redactie actief was als programmamaker, ontstond de mogelijkheid om te gaan presenteren. In een van de series uit dat programma, “Midden in het Nieuws”, deed hij zijn eerste ervaring op. Oefening baart kunst, zo blijkt, want in begin 2013 presenteerde hij zijn 1250e aflevering. Rogier gaf intussen smoel aan verschillende programma’s als Zinderend Zuiden, Carnaval en Route, Goeiemiddag Brabant, Oranje en Route, 3 Uurkes Vurraf, Keiebijters Kletstoernooi, Landlopers, Brabant Party, Team Terriërs, GezondTV, de Brabantse Dorpen Derby, Optocht TV, GezondTV Dossier, Goed Bezig en diverse series in het magazine ZAP! en een zeer groot aantal bedrijfsjournaals / bedrijfs- en promotiefilms.

Rogier is echt een multitalent en zit niet graag stil. Rogier is dus veranderkundige, trainer, programmamaker, producer, voice-over, verslaggever en/of presentator voor diverse bedrijfs- en tv-producties. En sinds 2003 heeft Rogier er een grote hobby bij; het maken van zelfstandige bedrijfsfilms, programma`s en commercials met een aantal net zo bevlogen en enthousiaste collega`s onder de naam TVteam.

En als hij niet werkt? Dan kom je hem misschien tegen in het theater, op festivals, op een terrasje in een van Brabants prachtige dorpen en plaatsjes, sjouwend door Amsterdam of Antwerpen, ergens in een museum, op een bootje in de Biesbosch of op de Amsterdamse grachten. Zijn motto is een kreet van Loesje: Leven is het meervoud van lef!

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Rogier & Co - Rogier van Oosterhout

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rogier & Co - Rogier van Oosterhout kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.