Rogier & Co - Rogier van Oosterhout

Rogier & Co - Rogier van Oosterhout boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rogier & Co - Rogier van Oosterhout.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zo staat de co dus voor COen, en daarnaast COllega, COmpany of COmplete onzin. En misschien is dat ook wel de beste omschrijving. Rogier is geen zanger, maar presentator en entertainer. En dat je soms door het doen van leuke dingen scoort met toevalligheden is een feit. En dat betekent wel meteen een grote hobby erbij!

Optreden met vrienden op de leukste feesten, evenementen en in de tofste kroegen.

En dat is niet erg. Sterker nog; ze worden veel gevraagd!

Inmiddels ligt er zeker 1 keer per jaar een nieuwe single op de pers en reist Rogier samen met DJ Coenio (Coen Broers) stad en dorp af om te zingen tijdens de carnavalsperiode.

Met hits als "Schatje mag ik je foto?", "Anoniem", “Hier in Brabant”, "Ik ben zo moe!", "Bier met een rietje", “Oh Nederland”, "Waar is de WC?", “Nog eentje dan!”, “Falafel”, “Hupsie Hup” en “Is er hier een party?”" is de act Rogier&Co gegarandeerd een sfeermaker! Een half uur Rogier&Co betekent dus louter echte meezingers!

Boeken of een optie plaatsen voor Rogier & Co - Rogier van Oosterhout?

Voor meer informatie over Rogier & Co - Rogier van Oosterhout kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rogier & Co - Rogier van Oosterhout

Deze act is bekeken door 19893 mensen

Specificaties van Rogier & Co - Rogier van Oosterhout

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Rabobank de Leijstroom

  • Locatie: Udenhout
  • Datum: zondag 30 september 2007

Reactie:

“Heerlijke samenwerking met Rogier. Hou hem zeker in gedachten voor een eventueel ander evenement. Ingevuld door: Wendy Dassen”

8,5

Waardering: