Orkest Go Yellow

Orkest Go Yellow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Orkest Go Yellow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Succes is gegarandeerd met één van Nederlands beste partybands op je feest. De band Go Yellow speelt een opwindende mix van de grootste hits van toen en nu, verpakt in een meeslepende show. Twee heerlijke zangeressen en vijf strakke muzikanten voelen als geen ander de sfeer aan. Wil je nog meer power? Vraag of ze de blazers meenemen!

Go Yellow speelt hits van toen en nu

Go Yellow speelt de swingende hits van toen, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Dit repertoire wordt aangevuld met het beste uit de top40 van nu.
Go Yellow is bij uitstek geschikt voor uw bedrijfsfeest of bruiloft en is altijd een garantie voor een volle dansvloer. Maar ook voor de kleinere feesten endiners is Go Yellow te boeken voor smaakvolle muziek en later op de avond een dansje voor degenen die dat willen.


Go Yellow wordt altijd vergezeld door professionele licht- en geluidsmensen die de beste apparatuur bij zich hebben. Zo bent u altijd verzekerd van topkwaliteit.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Orkest Go Yellow?

Voor meer informatie over Orkest Go Yellow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Orkest Go Yellow

Deze act is bekeken door 24567 mensen

Specificaties van Orkest Go Yellow

  • Tijdsduur: 5 x 45 minuten, 4 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Licht: Grote lichtset
  • Begeleiding: 7 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Orkest Go Yellow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Orkest Go Yellow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.