The Dutch Cher

The Dutch Cher boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Dutch Cher.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
The Dutch Cher staat garant voor een knallende, flitsende show vol met live gezongen hoogtepunten uit de carrière van deze spraakmakende zangeres. Een lust voor oog en oor !
 
Met prachtige kostuums en twee spetterende danseressen verzorgt Ingrid een optreden waar je nog lang over zult napraten!

Boek een optreden van “The Dutch Cher” en wees gegarandeerd van een succes

The Dutch Cher is in te zetten voor vele gelegenheden zoals Special-Act halverwege een feest om de stemming te verhogen. Of als Surprise-Act als een knallende afsluiter van Uw feestavond!

De muziek van Cher is geschikt voor een heel breed publiek

Aangezien Cher bij vele leeftijdsgroepen bekend is zal deze act door vele generaties gewaardeerd worden!
Door haar jarenlange ervaring als zangeres en entertainer hebben Ingrid en haar crew een Show weten te creëren waar het plezier en de vakkundigheid vanaf straalt !!

Boeken of een optie plaatsen voor The Dutch Cher?

Voor meer informatie over The Dutch Cher kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Dutch Cher

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23926 mensen

Specificaties van The Dutch Cher

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van The Dutch Cher

The Dutch Cher was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van "In de huid van…". Met het nummer ‘Strong enough’ wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.

Een optreden van " The Dutch Cher", is zeer geschikt als "special-act" halverwege een feest, om de stemming te verhogen, of als "suprise- act als afsluiter van een spetterende avond.

Ook als "Look a Like" gezien de Life- gezongen nummers, een zeer professioneel optreden.

Aangezien deze zangeres bij velen leeftijdsgroepen bekend is( haar eerste nummers uit de jaren ' 60, tot haar laatste CD van 2001) zal deze act door vele mannen, en vrouwen gewaardeerd worden.

Door haar jarenlange ervaring als zangeres, en entertainer, heeft Ingrid een "Dutch Cher" weten te creëren, waar het plezier, en de vakkundigheid vanaf straalt!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor The Dutch Cher

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Dutch Cher kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.