Verse Start - Nieuw Geluid voor VanVelzen

24/01/2020

Verse Start - Nieuw Geluid voor VanVelzen | JB Productions Nieuwsbericht - VanVelzen Verse Start - Nieuw Geluid
Bevlogen. Dat is het woord waarmee je Roel van Velzen het best typeert. Of het je hem nou kent als zanger, als talentencoach of als entertainer; Roel doet nooit iets half. 
 
'Baby Get Higher' bleek het startschot van een mooie carriére. Daarna leverde hij vijf studio albums af, scoorde hits met de filmballad 'When Summer Ends', het energieke 'Love Song' en het opzwepende 'The Rush Of Life'. Daarnaast zong hij met zijn vader het ontroerende duet 'Sing Sing Sing' en scoorde hij met Armin van Buuren zelfs een internationale trance-hit met 'Broken Tonight'.

Roel mocht diverse awards de lucht in houden.

Waaronder een Gouden Harp voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek, maar zijn meest waardevolle prijs noemt hij zelf die voor 'Beste Live Act', en wie Roel ooit live aan het werk zag snap waarom hij daar zo blij mee is. Want waar hij ook speelt - van een intiem trio concert met slechts twee bandleden, tot een groot festival met 5-koppige band, een theaterzaal tot een bedrijfsfeest - Roel geeft zichzelf altijd 100%, tot hij soms letterlijk in het publiek stort. 

Als geen andere artiest in Nederland kan hij zijn publiek betrekken bij zijn optreden. 

De show wordt gemaakt niet vóór het publiek, maar mét het publiek. Het publiek wordt niet alleen uitgenodigd om mee te zingen en dansen, het wordt ook getrakteerd op een speciaal ontworpen lichtshow. De VanVelzen band is een geoliede machine, die op Roels aanwijzingen de zaal op z’n kop zet. Met de VanVelzen hits, maar ook met die van Roel’s helden; denk aan Queen en Bruno Mars.
 
In 2018 en 2019 speelde Roel en zijn band o.a. op Vrienden van Amstel Live, deden ze een uitverkochte theatertour met Leo Blokhuis die eindigde in Carré en waren ze de huisband in het Holland Heineken Huis bij de Olympische spelen. Naar aanleiding van zijn scheiding maakte Roel eind 2019 in samenwerking met LINDA. de succesvolle podcast serie Roels Sofasessies, waarin hij andere bekende Nederlanders om tips vraagt én muziek met ze maakt.
 
Dit jaar staat voor VanVelzen in het teken van nieuwe muziek. Het funky 'Opposite Lover' werd door Radio 2 uitgeroepen tot Top Song en de soundtrack van zijn podcast, 'Only Flames', wordt de volgende single.
 

Boeking of een optie plaatsen voor VanVelzen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van VanVelzen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.