VanVelzen krijgt 'warm gevoel' van bekendheid

25/09/2012

Roel van Velzen wilde nooit beroemd worden, maar nu hij het is geniet de zanger er wel van. "Bekendheid is geen kunst, maar het feit dat mensen een positieve associatie met me hebben en daar energie van krijgen, geeft me een warm gevoel."

Roel zag zichzelf lange tijd in de voetsporen van zijn vader treden. "Ik had niet ingeschat dat ik geld zou kunnen verdienen met muziek maken", vertelt VanVelzen aan 100% NL Magazine. "Ik wilde worden wat mijn vader was: reclameman, artdirector of copywriter."

Of zijn in februari geboren zoon Laut in zijn voetsporen treedt, kan de 34-jarige zanger nog niet inschatten. "Of hij muzikaal is weet ik nog niet. Tuurlijk zou ik het leuk vinden, maar ik zou het ook prima vinden als hij bioloog wordt."

De geboorte van Laut en zijn huwelijk met Marlous brachten VanVelzen aan het schrijven. "De trouwerij is een belangrijke inspiratiebron geweest. Uiteindelijk zijn uit die dag vier liedjes voortgekomen die het album haalden."

"Het maffe is dat dit mijn eerste album is met echte 'up' nummers", zegt Roel over zijn plaat The Rush of Life, die eind april verscheen. "Daarvoor had ik ook wel autobiografische liedjes, maar die gingen vooral over dingen die ik niet had."

Boeking of een optie plaatsen voor VanVelzen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van VanVelzen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.