VanVelzen

VanVelzen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van VanVelzen.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
VanVelzen: verse start, nieuw geluid
(Roel) VanVelzen is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’. De pianist / zanger maakt een bliksemstart met optredens in DWDD en als in maart 2007 zijn debuutalbum uitkomt, prijkt het bovenaan de charts. Nu – 5 albums, 21 singles, diverse awards (waaronder een Gouden Harp), 6 club- en theatertours en honderden optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia.

 

Samen met zijn band staat Roel van Velzen garant voor een vlammende liveshow

Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie. Zo was hij in 2018 te zien bij Vrienden van Amstel, in het Holland Heineken huis en speelde hij met Leo Blokhuis veertig theatervoorstellingen over hun gezamenlijke liefde voor Queen.
 
Daarna deed Roel bewust een stapje terug; een time-out van tv-optredens en componeren. Qua liedjes schrijven zat Roel een tijdje compleet op slot, tot hij een nieuwe aanpak bedacht. Hij wilde iets maken met een beat, iets totaal nieuws voor de artiest. Zo ontstond ‘Opposite Lover’. ‘Opposite’ Lover klinkt anders dan alles wat VanVelzen tot nu toe heeft uitgebracht, en dat komt zowel door de compositie als door de productie. 

VanVelzen lijkt zichzelf opnieuw te hebben uitgevonden.

Ook de nieuwe single ‘Only Flames’ heeft dat nieuwe geluid; en is gebruikt als muziekbed onder de succesvolle Podcast Serie: Roels Sofa Sessies die de zanger maakte in samenwerking met Linda.nl.

Boeken of een optie plaatsen voor VanVelzen?

Voor meer informatie over VanVelzen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor VanVelzen

Deze act is bekeken door 61466 mensen

Specificaties van VanVelzen

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Begeleiding: 1 persoon