Tamara Tol

Tamara Tol boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tamara Tol.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Vanaf haar prilste jeugd is de Volendamse Tamara Tol al bezig met muziek. De rode draad in haar leven. Zo ging er vroeger geen muziekprogramma voorbij of Tamara was voor de buis te vinden. Vanaf de middelbare school zingt Tamara al in lokale bandjes.

Ze krijgt nationale bekendheid met haar deelname aan Hennie Huisman’s Soundmixshow

Hoogtepunten zijn de optredens in het voorprogramma van de concerttour van The Bold & The Beautiful in Ahoy.

Ook neemt ze deel aan het Nationale Songfestival waar ze een lieveling van het publiek is. Gedenkwaardig is haar duet met Paul de Leeuw in zijn tv programma “Laat de Leeuw”.

Tamara draagt onze Nederlandse soldaten in den vreemde een warm hart toe, ze reist verschillende keren af naar o.a. Bosnië en Afghanistan om te zingen voor de uitgezonden soldaten.

Onder leiding van Piet Souer brengt Tamara in 2006 haar eerste Nederlandstalig solo album uit. In 2009 brengt ze in Nederland en Duitsland het album Ich Will Leben uit. Beide albums zijn enthousiast ontvangen. Tamara richt zich nu op Nederlandstalig repertoire en zingt vrolijke, gezellige liedjes. Met deze nummers laat ze haar publiek genieten van haar vrolijke en zonnige karakter. 

Nieuwe weg voor de sympathieke zangeres Tamara Tol

Met de release van haar nieuwe album Laat Ons Klinken. Tamara is in 2013 een nieuwe weg ingeslagen na haar eerdere successen met Engels – en Duitstalige platen. Ze keert terug naar Nederlandstalige teksten en kiest nu voor gezellige, aanstekelijke Nederlandstalige platen. De goedlachse zangeres heeft de afgelopen periode een aantal vrolijke nummers opgenomen zoals Laat De Glazen Klinken, Ik Ben Gelukkig Met Jou, Dan Gaan We Dansen en He Schatje He, deze nummers zijn, evenals een aantal langzamere nummers, terug te vinden op het album. 

Na haar succesvolle duet met Jaman gaat Tamara weer solo verder. Haar nieuwe single Laat Deze Nacht Nog Heel Lang Duren is een vlotte plaat die haar weer op het lijf geschreven is.

Boeken of een optie plaatsen voor Tamara Tol?

Voor meer informatie over Tamara Tol kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tamara Tol

Deze act is bekeken door 25598 mensen

Specificaties van Tamara Tol

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland