Vrolijk Voorjaar

Vrolijk Voorjaar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vrolijk Voorjaar.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Soms worden winkeliers wel eens voor het blok geplaatst en moeten ze ineens een nieuw evenement bedenken. Best wel lastig om zomaar even een event uit je mouw te schudden. Daarom hebben wij het makkelijk oor je gemaakt en vind je hier allemaal super leuke themadagen, die je zo in kunt zetten in jouw winkelcentrum.

Kant en klare themadag. Ideaal om in te zetten in jouw winkelcentrum

We hebben een standaard pakket gemaakt. Maar alle themadagen zijn natuurlijk volledig aanpasbaar naar wens. Groter kleiner, goedkoper, duurder (hoewel dat niet vaak voor zal komen 😊 )
Bekijk op je gemak alle mogelijkheden en neem gerust contact op als er vragen zijn.

De themadag zoals hier vermeld betreft – Vrolijk Voorjaar

Deze themadag bestaat uit het volgende entertainment:

Mobiele goochelaar (op basis van beschikbaarheid). We hebben vele toppers in huis welke het publiek vermaken met verbazingwekkende trucs. Deze goochelaars zoeken hun publiek op, doen een truck en lopen weer verder.

 • Lentemeisjes – Deze twee vrolijke dametjes delen lekkernijen uit die door de winkeliersvereniging aangeleverd worden. Lukt dat niet, dan kunnen wij tegen een meer gage ook traktaties verzorgen.
   
 • Bloempot Schilderen - 2 Enthousiaste begeleiders versieren samen met de kids 250 bloempotjes. Indien je dat op prijs stelt verzorgen wij eveneens een plantje om in de potjes te doen.
   
 • Zingende Bloemen - 2 Vrolijk gekleurde zingende bloemen maken mobiel muziek.
   

Alle entertainment wordt tijdens zo’n dag begeleid door personeel in passend thema kostuum.

Uiteraard zijn deze themadagen niet alleen geschikt voor winkelcentra. Organiseer je een evenement waarop één van onze thema’s van toepassing is, dan kun je het gerust ook daarvoor boeken.

Voor vragen kun je uiteraard altijd even contact opnemen.

Boeken of een optie plaatsen voor Vrolijk Voorjaar?

Voor meer informatie over Vrolijk Voorjaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vrolijk Voorjaar

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Themadagen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19948 mensen

Specificaties van Vrolijk Voorjaar

 • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 7 personen
 • Reiskosten: incl. 50 km. va. Heinenoord, daarna € 1,- per km.
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Vrolijk Voorjaar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vrolijk Voorjaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.