Magische Dag

Magische Dag boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Magische Dag.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Soms worden winkeliers wel eens voor het blok geplaatst en moeten ze ineens een nieuw evenement bedenken. Best wel lastig om zomaar even een event uit je mouw te schudden. Daarom hebben wij het makkelijk oor je gemaakt en vind je hier allemaal super leuke themadagen, die je zo in kunt zetten in jouw winkelcentrum.

Kant en klare themadag. Ideaal om in te zetten in jouw winkelcentrum

We hebben een standaard pakket gemaakt. Maar alle themadagen zijn natuurlijk volledig aanpasbaar naar wens. Groter kleiner, goedkoper, duurder (hoewel dat niet vaak voor zal komen 😊 )
Bekijk op je gemak alle mogelijkheden en neem gerust contact op als er vragen zijn.

De themadag zoals hier vermeld betreft – Magische Dag

Deze themadag bestaat uit het volgende entertainment:

 • Mobiele goochelaar (op basis van beschikbaarheid). We hebben vele toppers in huis welke het publiek vermaken met verbazingwekkende trucs. Deze goochelaars zoeken hun publiek op, doen een truck en lopen weer verder.
   
 • Magische Schminkstand - 2 magische figuren schminken de kinderen vanuit een griezelig gezellige schminkstand.
   
 • Magische Parade - 4 Magische beesten, een draak, de grote tovenaar, koning leeuw en het lieve toverkonijn vermaken uw gasten met griezelig lekkere snoepjes.
   
 • Het Toverdranken Terras – Op dit terras kunnen de kinderen en volwassenen één van de toverdranken uitkiezen. Nu maar hopen dat je er geen kiest die je veranderd in een kikker.

Alle entertainment wordt tijdens zo’n dag begeleid door personeel in passend thema kostuum.

Uiteraard zijn deze themadagen niet alleen geschikt voor winkelcentra. Organiseer je een evenement waarop één van onze thema’s van toepassing is, dan kun je het gerust ook daarvoor boeken.

Voor vragen kun je uiteraard altijd even contact opnemen.

Boeken of een optie plaatsen voor Magische Dag?

Voor meer informatie over Magische Dag kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Magische Dag

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Themadagen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26462 mensen

Specificaties van Magische Dag

 • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
 • Begeleiding: 8 personen
 • Reiskosten: incl. 50 km. va. Heinenoord, daarna € 1,- per km.
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Magische Dag

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Magische Dag kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.