Stenzel & Kivits

Stenzel & Kivits boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stenzel & Kivits.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

The Impossible Concert Part I
Een comedy show met klassieke muziek?

Tenor STENZEL en meesterpianist KIVITS leveren met hun programma The Impossible Concert het ultieme bewijs dat deze twee ongelijke genres op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar kunnen harmoniëren.

De eerste indruk op het podium: volstrekt serieus. Twee heren in rokkostuum en een vleugel. Maar het aangekondigde concert ontspoort snel in absurde dimensies. Met een grenzeloze schat aan invallen brengen de twee hoofdrolspelers elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties, samen met ongelooflijke capriolen onder, naast, op en met hun vleugel.

Ongewone improvisaties en persiflages op klassieke thema's

Soms dwalen ze zelfs af naar de folklore of jazz.

In alle toonaarden gaan STENZEL & KIVITS virtuoos en humoristisch het gevecht aan. Met als enig doel: "The Impossible Concert" mogelijk te maken. Een bruisende show gemaakt voor een breed publiek en aan klassieke muziek een hele nieuwe dimensie geeft. Music & comedy international.

Boeken of een optie plaatsen voor Stenzel & Kivits?

Voor meer informatie over Stenzel & Kivits kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Stenzel & Kivits

Deze act is bekeken door 20503 mensen

Specificaties van Stenzel & Kivits

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland