De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek

De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Flamingo's zonder stekkers en mobiel!

De Flamingo's spelen akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Zij beschikken over een uitgebreid internationaal repertoire, meerstemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund. Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met eigen liedteksten en muziek. De presentatie is humoristisch en stijlvol. De Flamingo's Top 40 is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen.

Voor elk wat wils: U vraagt, wij draaien!

De Flamingo's maken uw bedrijfsevenement, relatiefeest, congres of bruiloft tot een spraakmakend feest. Met zorg voorbereid, in overleg aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en solide uitgevoerd in een mix van muziek en show. De Flamingo's hebben een jarenlange ervaring en hebben gespeeld op vele honderden feestelijke gebeurtenissen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek?

Voor meer informatie over De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek

Deze act is bekeken door 28218 mensen

Specificaties van De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder je keuze.