De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek

De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Flamingo's zonder stekkers en mobiel!

De Flamingo's spelen akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Zij beschikken over een uitgebreid internationaal repertoire, meerstemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund. Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met eigen liedteksten en muziek. De presentatie is humoristisch en stijlvol. De Flamingo's Top 40 is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen.

Voor elk wat wils: U vraagt, wij draaien!

De Flamingo's maken uw bedrijfsevenement, relatiefeest, congres of bruiloft tot een spraakmakend feest. Met zorg voorbereid, in overleg aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en solide uitgevoerd in een mix van muziek en show. De Flamingo's hebben een jarenlange ervaring en hebben gespeeld op vele honderden feestelijke gebeurtenissen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek?

Voor meer informatie over De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek

Deze act is bekeken door 30028 mensen

Specificaties van De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Biografie van De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek

Leden van de Flamingo's:

Maatwerk 

Een speciaal lied over het thema van het congres, over de nieuwe strategie van het bedrijf of de loopbaan van de jubilaris? Geen probleem: de Flamingo's maken het op maat!


De cabaret-dinnershow

De speciale dinnershow van de Flamingo's is een kant-en-klaar avondvullend programma. Wetenswaardigheden, bijzondere gebeurtenissen en anekdotes over het bedrijf of de opdrachtgever worden vakkundig en origineel in het optreden verwerkt. Gedurende de avond treden zij op tussen de gangen van het diner, waardoor een intieme en informele sfeer ontstaat, waarbij veel te lachen valt.
Door hun wekelijkse optredens in Cabaretrestaurant Schelling's te Rotterdam hebben de Flamingo's door de jaren heen een ruime ervaring opgedaan met het op maat snijden van hun programma.
De cabaret-dinnershow van de Flamingo's kan op vrijwel elke locatie in Nederland geboekt worden. Geluid en belichting worden meegeleverd.

Peter de Koning - contrabas en zang
Geboren op heel jonge leeftijd deed hij zijn eerste stappen op het muzikale pad in de kerk. Omdat zijn broer al gitaar speelde werd hij veroordeeld tot de bas .

Op de Willibrordusschool bestookte hij het onderwijzend personeel en zijn medeleerlingen met zelf gemaakte liederen bestaande uit twee akkoorden twt Am en E, tot “Kom van dat dak af “ van Peter Koelewijn hem inspireerden tot een playback act en hem verder de weg wees naar de Rock en Roll.

In de brugklas zat hij in zijn eerste bluesbandje.Terwijl de disco de wereld veroverde waren zijn helden Muddy Waters, de Beatles, BB King maar ook Johnny Jordaan.

Vele bandjes later begon hij ook op straat te spelen.
Met “de Buitenband“ (voor)zag hij heel wat kinderhoofdjes in binnen en buitenland met zigeunermuziek, country en smartlappen .
Om zijn carrière een nieuwe impuls te geven ging hij contrabas spelen in harmonie orkest Sint Radbout en nam hij zangles .
Het Rotterdams Conservatorium deed hem een aanbieding die hij niet kon weigeren.

Na dit met goed gevolg doorlopen te hebben begon hij met de Flamingo’s waarmee een bliksemstart werd gemaakt door ondermeer het wekelijks tv-optreden bij Gert Berg .
Tussen neus en lippen door scoorde onze jonge held solo nog een hit met “Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente”.
De Flamingo’s gingen ondertussen onverdroten door en verlegde hun werkterrein ook nog naar het Rotterdamse cabaretrestaurant Schellings, waar zij een aantal saxofonisten en een gitarist versleten.
Peter (de sterksten blijven over) speelt daar met zijn muzikale vogels heden ten dage de sterren van de hemel op zijn Kingma uit 1960 .

Jan Smit - saxofoon en zang
Fluitend naar je werk, het liefst zoveel mogelijk spelen: tijdens zijn periode als onderwijzer op een basisschool wilde hij dat eigenlijk al. Dus gaf hij de pijp aan Maarten en ging naar het Rotterdamse Conservatorium: saxen en klarinetten. Studeren dus! Beetje laat, op zijn dertigste, maar hij dacht : ’t is nu of nooit!
In zijn studietijd speelde hij ’s avonds bij diverse musicals (betaald in de bak!). Daarna speelde hij nog in allerlei bigbands en verschillende grote en kleine muziekprojecten.

Een bescheiden muziekloopbaan en vooral optreden met de Flamingo’s en o.a. Die Goeie Ouwe Radio, de Young Sinatra’s en 'The Reeds' maken voor een belangrijk deel het leven tot een speelzaam bestaan.
Hobby als werk. Muziek zet de toon. De toon het bestaan. Doorblazen en ademhalen. Wat wil je nog meer dan uitblazen op je werk!

Ted Koninkx - gitaar en zang
Geboren uit een Limburgse steenkool werd hij al vroeg geconfronteerd met muziek: carnaval, kerk en zingende ouders. Cultuur was thuis een vanzelfsprekendheid. Naast beeldend bezig zijn ging zijn liefde uit naar de gitaar (ondanks de slaande gitaarleraar....).
In zijn middelbare schooltijd verhuisde hij naar Brabant alwaar zijn podiumcarrière begon met de schoolband. Weer later belandde hij (in binnen-en buitenland) met een wereldmuziekkwartet op straat (niet in de goot) vanwaar hij steevast met een goed gevulde gitaarkoffer huiswaarts keerde.

Na zijn middelbare school werd na twee jaar de kunstacademie ingeruild voor een opleiding tot vocalist 'lichte muziek' docerend én uitvoerend musicus aan het Rotterdamse Conservatorium, waarna een carrière als zanger professionele vormen begon aan te nemen. Via de bijna onvermijdelijke amusementsband zong hij backingvocals bij verschillende artiesten, zowel in de studio als op het podium, leende zijn stem aan verschillende Disney-tekenfilms, toerde met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht (..toch nog piloot!), zong in musicals (Evita/Joop van den Ende, Grease/Stardust, Henk van der Meijden) en deed succesvolle binnen-en buitenlandse theatertours met de pop-a-capella-groep Montezuma’s Revenge.

Moe van al deze successen besloot deze alweer jaren in Rotterdam wonende zangvogel het rustiger aan te gaan doen als hoofddocent aan de Fontys Rockacademie. Helaas vergat hij zich in te enten tegen het optreedvirus. Sinds 2004 speelt Ted zo’n 130 optredens per jaar met zijn gevleugelde vrienden, heeft altijd de hoogste noot en op zijn buik een National Estralita De Luxe uit 2005.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Flamingo's Akoestisch Mobiele Muziek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.