Magiër Mantra

Magiër Mantra boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Magiër Mantra.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Magiër Mantra is een illusionist in een bijzondere gedaante. Door zijn jarenlange ervaring, onder andere als hypnotiseur, weet Magiër Mantra hoeveel power geconcentreerde gedachten kunnen hebben.

Mantra heeft duizenden mensen op diverse locaties vermaakt. Hij beweegt zich even onder het publiek en blijkt opeens op onnavolgbare wijze in het bezit te zijn gekomen van een aantal brillen, portefeuilles en horloges, die hij onder grote hilariteit teruggeeft aan de rechtmatige eigenaars…

Naast deze “kleine” illusies en goocheltrucs heeft Magiër Mantra een scala van andere trucs en illusies in huis:

- Water-en vuurschalen
- Het magische koord,
-
De vlijmscherpe scheermessen,
- The Magic Box,
- de Hindoe Vuurmand(!),
- de Gouden Banier,
- de Geldtel- en Valsspeel-test,
- de Onkwetsbare Slavin

Boeken of een optie plaatsen voor Magiër Mantra?

Voor meer informatie over Magiër Mantra kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Magiër Mantra

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19642 mensen

Specificaties van Magiër Mantra

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Magiër Mantra

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Magiër Mantra kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.