Presentator Jan den Dekker

Presentator Jan den Dekker boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Jan den Dekker.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Allround Presentator met heel veel ervaring.

Jan den Dekker is een allround presentator en heeft een ruime ervaring met het presenteren van artiestenavonden, playbackshows, spel –en entertainment, bedrijfsfeesten en modeshows. Ook productpresentaties gaat hij niet uit de weg en heeft hiervoor de nodige ervaring opgedaan tijdens de bekende HCC-dagen in de Jaarbeurs en tijdens de presentatie van diverse nieuwe automerken.

Veel uiteenlopende evenementen konden al vertrouwen op het presentatietalent van Jan den Dekker

Ook bij veel Nederlandse artiesten is Jan zeker geen onbekende. Hij heeft op het podium gestaan om sterren aan te kondigen als Lee Towers, Marco Borsato, Gerard Joling, Wolter Kroes, Gordon, Anita Meijer, Frans Bauer en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook heeft Jan gepresenteerd voor de Nationale Postcode Loterij tijdens de Vierdaagse in Nijmegen en haalt hij jaarlijks in diverse plaatsen Sinterklaas binnen. 

In 2006 heeft Jan deel uitgemaakt van de Djumbo Summertour, waarbij hij het publiek vóór het optreden van Djumbo wist te vermaken met diverse spelelementen en informatie over de groep. Een gezamenlijke finale leverde ook hier een dankbaar publiek en opdrachtgever op.

De gezellige uitstraling van Jan en zijn gevoel voor klantvriendelijkheid geven uw evenement een extra dimensie. Als zeer ervaren presentator beschikt Jan over een groot improvisatievermogen en weet hij het publiek te betrekken bij uw festiviteit.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Jan den Dekker?

Voor meer informatie over Presentator Jan den Dekker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Jan den Dekker

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatoren om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24085 mensen

Specificaties van Presentator Jan den Dekker

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: exclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Jan den Dekker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Jan den Dekker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.