Fata Morgana

Fata Morgana boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fata Morgana.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Haal de zinderende woestijn in huis met deze act

Of het nu warm is of koud, met deze act haal je de zinderende woestijn in huis. De act is zo ontworpen dat het lijkt alsof je midden in de woestijn bent. De act is geschikt voor alle leeftijden en is perfect voor feestjes en evenementen.

Een eigenzinnige kameel

De kameel denkt het vaak beter te weten dan zijn berijder en brengt hem niet altijd waar hij wil zijn. Hij kan ook met zijn ogen wenken en knipperen. Hij houdt vooral van kinderen die onder zijn kin kriebelen. De kameel is een echte showman en zal iedereen vermaken.

Gecharmeerd van het vrouwelijk geslacht

Hij is ook erg gecharmeerd van het vrouwelijk geslacht, maar zeker niet van parfum. Wel is hij erg gek op suiker. De kameel heeft een unieke persoonlijkheid en zal iedereen aan het lachen maken.

Boeken of een optie plaatsen voor Fata Morgana?

Voor meer informatie over Fata Morgana kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fata Morgana

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34205 mensen

Specificaties van Fata Morgana

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur, 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Zuilichem
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Fata Morgana

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Stichting Kootwijk Cultureel

  • Door: Ank Herstel
  • Locatie: Kootwijk
  • Datum:

Fantastische presentatie van het trio. Leuk inspelen op reacties en acties van het publiek. Kortom: een topper. Ons thema Woestijnzand had echt niet zonder deze act waargemaakt kunnen worden. Dikke 10.

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor Fata Morgana

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fata Morgana kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.