Johan Heuser

Johan Heuser boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Johan Heuser.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Johan Heuser is een sympathieke zanger uit de Betuwe, een geboren artiest.
Niet vreemd dus dat hij zich bij op school georganiseerde musicals, toneelstukken en playbackshows helemaal kan uitleven.

Johan werkt samen met muziek op met Corry Konings

In het jaar 2000 verschijnt zijn debuutsingle ‘Waar ik ga en sta’ dat alsnel gevolgd wordt door zijn eerste album getiteld; ‘Ik ben een dromer’. Korte tijd later komt hij ineens volop in de schijnwerpers te staan als Corry & Johan het duettenalbum ‘Eindeloos’ uitbrengen en singles als ‘De zon’ en ‘Een zomer met jou’ in de hitlijsten terechtkomen. In 2002 scoort het gelegenheidsduo een grote landelijke hit met de ‘Hup hup song’ waardoor zij regelmatig te zien zijn in televisieprogramma’s als “Live & Cooking” en “Tros Muziekfeest .

Hierna wordt het tijd voor Johan om ook solo aan de weg te gaan timmeren.

In de periode die dan aanbreekt verschijnen singles als ‘De sterren van Rhodos’, ‘Hoe zou het morgen zijn’, ‘Seconden lijken uren’, ‘Bardolino’, ‘Het is een feest om hier te zijn’ en ‘Witte rozen bloeien’

Kortom Johan Heuser, bekend om zijn looks, enthousiasme en zijn fraaie warme sound, heeft een goeie stijgende lijn te pakken in zijn muzikale loopbaan.

Boeken of een optie plaatsen voor Johan Heuser?

Voor meer informatie over Johan Heuser kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Johan Heuser

Deze act is bekeken door 27386 mensen

Specificaties van Johan Heuser

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland