Martijn de Ballonnenman

Martijn de Ballonnenman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Martijn de Ballonnenman.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Martijn Martell heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van luchtig entertainment. Martijn behoort tot Europa’s absolute top als het gaat om ballonentertainment. Door zijn interactie met het publiek, magische effecten en verrassende balloncreaties wordt het publiek telkens opnieuw getrakteerd op top-entertainment van het allerhoogste niveau.

Verrassing, verbazing en interactie samengevouwen tot kleurrijk entertainment! Het verwachtingspatroon van uw gasten wordt groots overtroffen als Martijn Martell gaat toveren met zijn ballonnen.

Europees kampioen Ballooning Art

Laat u even meevoeren in de wereld van ballonnen en ervaar hoe Martijn Martell met een groot gevoel voor entertainment, een vlotte babbel en vingervlugge handen de allerleukste strip- en tekenfilmfiguren voor uw neus laat verschijnen. Naast de magische waarde van ballonnen is het ook een commerciële publiekstrekker voor beurzen en bedrijfsopeningen.


Blaas uw evenement op door Martijn Martell te contracteren. Martijn zorgt voor exclusieve kunst met een rubberen ‘k’. Niet voor niets is Martijn bekroond met de titel Europees Kampioen Ballooning Art.

Boeken of een optie plaatsen voor Martijn de Ballonnenman?

Voor meer informatie over Martijn de Ballonnenman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Martijn de Ballonnenman

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 39829 mensen

Specificaties van Martijn de Ballonnenman

  • Tijdsduur: 2 x 50 min + pauze binnen 2 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Martijn de Ballonnenman

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,8.

Camping Rakelbos

  • Locatie: Oost West & Middelbeers
  • Datum:

Goed verzorgd. Verder geen op of aanmerkingen. Ingevuld door: Hub Baks

Waardering:

8,5

Camping Rakelbos

  • Locatie: Oost West Middelbeers
  • Datum:

Het was heel goed en druk bezocht. Ingevuld door: Ria Veenhof

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Martijn de Ballonnenman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Martijn de Ballonnenman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.