Steel Electric Band

Steel Electric Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steel Electric Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De enige echte Caribean band in Nederland

Zo’n 25 jaar geleden werd de Steel Electric Band opgericht, ontsproten uit Nederlands’ eerste steelband, de toenmalige Silverstone Steelband. Sindsdien hebben zij vele feesten, in binnen- en buitenland opgeluisterd met hun tropische klanken.
Naast de Caribean muziek beschikt de band tevens over een vrij uitgebreid dans- en showmuziek repertoire. Inzetbaar tijdens o.a. gala’s, bruiloften, personeelsfeesten, diner dansants, festivals, of in
discotheken/dancings. De Steel Electric Band staat garant voor een geslaagd evenement. Ook concerten behoren tot de mogelijkheden.
De muziekstijl is veelzijdig met o.a. Salsa, Winte, Kawina, Samba, Merengue, Zuid-Amerikaans, Latin, Caribean maar ook Beethoven en Hazes. Kortom: alles is mogelijk.
De Steel Electric Band past de muziek en het geluidsvolume aan op de beschikbare ruimte en beschikt over een eigen lichtinstallatie. De Steel Electric Band heeft een bezetting van zes personen, inclusief zangeres. Voor kleinere feesten is er speciaal een kleine bezetting COSMOPOLITAIN.
Cosmopolitain bestaat uit 4 of 5 personen. Hoewel het aantal personen minder is, doet dit niet af van de kwaliteit van de band. Een feest wordt absoluut een FEEST, zelfs met de kleinste bezetting.
De Steel Electric Band presenteert zich als een zeer professionele band voor al uw feesten en evenementen en staat garant voor een onvergetelijke en spectaculaire avond.

Deze band was eerder bekend onder de naam Dutch Rhythm Steel & Show Band

Boeken of een optie plaatsen voor Steel Electric Band?

Voor meer informatie over Steel Electric Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steel Electric Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27367 mensen

Specificaties van Steel Electric Band

  • Tijdsduur: 5 x 15 min binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Licht: Kleine lichtset
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km vanaf Amsterdam, hierna € 0,40 per km
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steel Electric Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steel Electric Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.