Trio Smile

Trio Smile boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek Bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trio Smile.

Prijs op aanvraag

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit professionele trio weet als geen ander hoe zij uw bruiloft, diner-dansant of personeelsfeest perfect kan verzorgen. De leden van Smile zijn reeds vele jaren actief in de Nederlandse 'Show-Bizz' en beschikken over een zeer breed repertoire.

De band speelt de dansbare nummers van de Top 40, swingend Zuid-Amerikaans, Nederlandstalig, dansmuziek en rock'n'roll.
Smile beschikt over uitstekend verzorgde instrumenten en geluidsapparatuur, een kleine lichtinstallatie en stijlvolle artiestenkleding, aangepast aan de gelegenheid.

Zangeres Conny staat garant voor een spetterend optreden. Van haar ervaring als solozangeres, bij o.a. Lobo & the Pearls, weet Smile vakkundig gebruik te maken. Keyboardspeler Leo is tevens de man die voor de uitstekende balans in het geluid zorgt. Hiermee heeft hij een dijk van een reputatie opgebouwd. Het zal U dan ook verbazen wat Smile presteert.

Als extra verzorgt Smile, op verzoek een Talent-test. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een groot videoscherm.

Avondvullend optreden, inclusief licht en geluid tot 200 personen

Boeken of een optie plaatsen voor Trio Smile?

Voor meer informatie over Trio Smile kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trio Smile

Deze act is bekeken door 8002 mensen

Specificaties van Trio Smile

  • Tijdsduur: