Nice 2 Meet

Nice 2 Meet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nice 2 Meet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Nice 2 Meet staat garant voor een ijzersterke show.

Een show die staat als een huis! Kleding, dans en muziek sluiten naadloos op elkaar aan en maken de act van ongekende klasse ! 

Met een mix van een ruwe R&B-stem, rauwe rock-voice en een klassiek getinte sound, creëren zij een unieke sound.

Een bekende hit van Nice 2 Meet is: " Divina Conchita ".

Boeken of een optie plaatsen voor Nice 2 Meet?

Voor meer informatie over Nice 2 Meet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nice 2 Meet

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangduo's, Zangtrio's en Groepen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16454 mensen

Specificaties van Nice 2 Meet

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Nice 2 Meet

Chander
Nadat hij in velen branches werkzaam was, waaronder de sport, logistiek en de horeca branche is hij toch altijd al zoekende geweest naar zijn ultieme baan waar hij zijn creativiteit in kwijt kon. Nadat hij onder andere modellen werk had gedaan en een aantal televisie commercials kwam hij in contact met Leon Lansbergen. Hij was op dat moment bezig met Nice2Meet. Na een aantal gesprekken en een strenge auditie bewees hij dat hij een goeie kandidaat was voor deze internationale jongensgroep. Na 6 maanden hard werken is hij nu 1 van de jongens van Nice2Meet waarin hij zichzelf helemaal kan terug vinden in dit fantastische vak.

Mark
Mark droomt niet over zijn leven, maar leeft zijn droom. Een absolute duizendpoot!! Hij was werkzaam in de kleding vanuit de kleding naar de bouw. Van de bouw stapte hij weer over naar de keuken als kok. Mark vond alles wel leuk maar kon zijn draai niet echt vinden. Mark is een jongen die liever in de spotlight staat. Zo las Mark op een dag een magazine waarin stond dat er een auditie plaats vond voor de vorming van een nieuwe jongensgroep Nice2Meet. Mark trok de stoute schoenen aan en ging auditie doen. Mark was één van de grote uitblinkers en mocht blijven. 6 maanden van trainingen volgden. 7 dagen in de week zingen en dansen zorgden uiteindelijk voor zijn fantastische performance. Mark werd nu 1 van de jongens van Nice2Meet.

Frank
Frank houdt van dromen. Belangrijke momenten gaan hem voorbij omdat hij met zijn gedachten zit bij de mooie dingen van het leven. Hij zag zichzelf wel staan als kapitein of 1ste stuurman van de Holland Amerca Line en besloot de opleiding Maritiem officier te volgen. Frank houdt van uitgaan en deed dit dan ook graag. Zo besloot hij om te gaan werken in de populairste discotheek in Rotterdam. Een leuke droom en aan de andere kwam een eind. Hij stopte met zijn opleiding en werd bartender. Hij wilde verder, maar dit durfde hij nooit te dromen. Hij kwam in contact met Leon Lansbergen. Hij was bezig met het samenstellen van een jongensgroep en vertelde Frank over z’n plannen en dat er audities zouden plaatsvinden. Hij werd wakker en ging die auditie doen. Een droom kwam uit en hij werd 1 van Nice2meet.

Chander, Mark en Frank vormen de jongens groep nice 2 meet die je op een fantastische performance kunnen trakteren.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Nice 2 Meet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nice 2 Meet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.