Carrière Jody Bernal in gevaar na 'dodensprong'

18/09/2012

Jody Bernal vreest voor zijn carrière na zijn 'dodensprong'. Nadat de zanger verkeerd op het water terechtkwam tijdens een training voor Sterren Springen, is hij rechts 'stokdoof' en heeft hij last van duizeligheid.

"Verdwijnt mijn doofheid niet na een operatie, dan is dat dramatisch voor mijn carrière", zegt de zanger dinsdag in het AD.

Jody Bernal klapte hard met zijn rechteroor op het wateroppervlak, waardoor zijn trommelvlies werd geperforeerd en het slakkenhuis werd beschadigd. Als Bernals gehoor niet snel terugkeert, moet er via een sneetje achter zijn oor een nieuw trommelvlies worden ingebracht. "Ik duim voor een goede afloop, maar ik vrees het ergste", zegt de zanger.

De 30-jarige zanger moet er niet aan denken om de rest van zijn leven halfzijdig doof te blijven. "Dat is voor iemand als ik, die bijna dagelijks met muziek bezig is, een regelrechte ramp." Toch blijft hij nuchter. "En toch ook weer geen drama, want ik weet dat er ergere dingen op de wereld zijn dan doofheid."

Jody Bernal zou niet nog eens aan het schoonspringprogramma meedoen. "Dat heeft niets te maken met het programma, maar meer met het feit dat ik van nature een tikkeltje roekeloos ben ingesteld."

Boeking of een optie plaatsen voor Jody Bernal

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jody Bernal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.