Nieuwe single voor Dennie Christian 'Oogverblindend'

08/10/2018

Deze sympathieke Duitse schlagerzanger maakte zijn tv-debuut in 1974 met het nummer 'Rosamunde' waarmee hij direct grote bekendheid kreeg. 

Daarna volgden diverse andere hits zoals

  • Besame Mucho
  • Wij zijn twee vrienden
  • Uit elkaar
Dit laatste nummer, oorspronkelijk van rapper Yes-R, bracht Dennie op geheel eigen wijze tijdens het programma 'Ali B op volle toeren' wat een gigantisch succes opleverde in de hitlijsten. Twee jaar geleden speelde Dennie een hoofdrol in de succesvolle bioscoopfilm "Ron Goossens-low budget stuntman" van de makers van "New Kids". Hij ontving hiervoor zijn eerste "Gouden Film" award, want de film haalde de eerste plaats in de Bioscooplijst. Met de titelsong "Ik leef niet meer voor jou" - een opmerkelijke cover van de Marco Borsato  hit - was Dennie live te gast bij Eva Jinek waarna hij prompt de uitnodiging kreeg om deel te nemen aan "Beste zangers 2017", waarin hij als grote verrassing schitterde! 

En nu is er dan eindelijk een nieuwe single voor Dennie Christian

Genaamd - Oogverblindend
 
Met heel veel enthousiasme is de single onthaald. Met deze single gaat hij zeker ieder feest op z`n kop gaat zetten! Beluister het nummer hier , en…. morgen is Dennie te zien in “Tijd voor Max”.

Boeking of een optie plaatsen voor Dennie Christian

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dennie Christian kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.