Dennie Christian

Dennie Christian boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dennie Christian.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dennie Christian, van oorsprong Duitser, brak door in Nederland met de mega-hit Rosamunde.
Er werden meer dan 500.000 platen verkocht!

Na de doorbraak van Dennie Christaina volgde vele hits

Hits zoals

 • Besame Mucho
 • Twee Vrienden
 • Jij Drinkt Teveel
 • Uit Elkaar 

Naast zijn passie voor muziek heeft Dennie diverse tv programma’s gepresenteerd

en is hij regelmatig te gast bij Duitse, Belgische en Nederlandse programma’s. In 2017 nam hij deel aan het tv programma De Beste Zangers Van Nederland waarbij hij diverse nummers van andere zangers en zangeressen vertolkte. Dit met succes want Dennie stond wederom volop in de schijnwerpers!

Dennie is te boeken met een feestelijk repertoire dat voornamelijk bestaat uit Nederlandse nummers, maar ook enkele Duitse Schlagers. Het repertoire wordt afgestemd op het soort evenement en publiek. Een optreden van Dennie Christian is een unieke ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Dennie Christian?

Voor meer informatie over Dennie Christian kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dennie Christian

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 97090 mensen

Specificaties van Dennie Christian

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Dennie Christian

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Plein Open Air

 • Locatie: Udenhout
 • Datum:

Zeer goed.

Waardering:

10

Biografie van Dennie Christian

Dennie Christian is op 22 mei 1956 in Bensberg bij Keulen als Bernd Althoff geboren. Toen hij leerjongen bij verzekeringsmaatschappij was, leerde hij zijn latere producer kennen. Zijn eerste liedjes nam Dennie als 17-jarige op. Zijn eerste plaat was “Jede große Liebe hat ein Happy-End”. Pas zijn vierde single bracht het succes: “Rosamunde”.

Op 10 september 1981 trouwde Dennie de een jaar jongere Duitse Roswitha Smid in Heerlen. Een paar duizend mensen stonden langs de weg, om het jonge paar na zijn huwelijk te zien. Op 3 juli 1983 kwam dochter Romina ter wereld, op 2 januari 1989 zoon Aljoscha André.

Dennie trok zich na zijn eerste vijf jaar als artiest uit Duitsland terug en concentreerde zich als zanger en tv- en radio-presentator op de Benelux. Als opvolger van Freddy Quinn presenteerde hij het “Schlagerfestival van Kerkrade” sinds 1982 . Na de dood van zijn manager, vriend en festival-organisator Harry Thomas in 1991 nam hij ook de organisatie van het festival over. An het eind van de jaren 80 keerde hij terug en had een comeback in Duitsland.

Een platina LP en elf gouden LP´s evenals twee gouden singles ontving de zanger tot nu toe.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Dennie Christian

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dennie Christian kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.