Straattheater Piratenschip

Straattheater Piratenschip boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Straattheater Piratenschip.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Monumentale Piratenschepen uit de Gouden Eeuw

Door te navigeren op de golven van kaperij, roem en whiskey hebben deze twee monumentale piratenschepen uit de Gouden Eeuw de tand des tijds doorstaan. Nu doorkruisen deze machtige fregatten de straten en houden ze koers op een volle schatkist en de liefde!

De zes vrijbuiters die de kolossale schuiten bevolken hebben uiteenlopende karakters; van doldwaze bravoure tot hilarische nuffigheid. Altijd met vermakelijke strijdlust en humor reageren ze op elkaar én het publiek met een prikkelend en aanstekelijk interactiespel, ondersteund door een sfeervolle soundscape en imponerende muziek.

Visueel Spektakel Met De Piraten Uit de Gouden Eeuw

Uiteraard enteren de tegenstrijdige schepen elkaar, wat een visueel spektakel vol tumult oplevert: de scheepskanonnen spuiten water tot wel 15 meter ver, er zijn rookeffecten, majestueuze verlichting en prachtige details. De fraaie rekwisieten, kostumering, grime en het overtuigende acteerwerk maken deze internationale straattheater spektakel act tot een grootscheepse sensatie.

De schepen zijn demontabel geconstrueerd op 2 vélocipèdes van 7 meter bij 2,40 meter met een hoogte van maar liefst 4,5 meter. Zo worden ze getrokken door de grondpiraten. Twee steltlopers geven de act extra impact en kleur, en twee grondacteurs waarborgen de veiligheid. De benodigde opbouwruimte is 15 bij 15 meter voor beide schepen. Voor één boot is de benodigde ruimte 10 bij 7 meter. Alles kan in overleg als de situatie of het optreden daarom vraagt.

Veiligheid en Logistiek voor de Act

Voor de veiligheid van het publiek en de spelers is het noodzakelijk dat er twee vrijwilligers meegaan per schip. Deze act is zeer geschikt voor op pleinen, zodat je een battle kunt maken, maar ook geschikt voor parades!

De act kan worden aangeboden met één boot en drie spelers, maar ook met twee boten en zes spelers. Houd mijn social media in de gaten om te weten wanneer we gaan uitvaren!

Boek Nu Straattheater Piratenschip voor Een Onvergetelijk Evenement

Huur Flotte Délire in voor jouw volgende evenement en laat je gasten genieten van deze spectaculaire en vermakelijke animatieact. Ze brengen een unieke combinatie van visuele pracht, humor en interactie, perfect voor pleinen en parades.

Boeken of een optie plaatsen voor Straattheater Piratenschip?

Voor meer informatie over Straattheater Piratenschip kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Straattheater Piratenschip

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 66 mensen

Specificaties van Straattheater Piratenschip

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Straattheater Piratenschip

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Straattheater Piratenschip kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.