Duo Douce - Animatieact

Duo Douce - Animatieact boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duo Douce - Animatieact.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Griezelig en Passioneel - Duo Douce

Duo Douce, een hoofdloos stel dat buiten het gareel loopt, combineert griezeligheid met passie. Ze nemen u graag mee op hun freaky reis en stellen een spannend dansje met u zeker op prijs! Hun unieke verschijning en betoverende interactie laten een blijvende indruk achter.

Onder de schoonheid van de intacte mens zoeken ze naar een compensatiewens. Dus… pas maar op, ze nemen alles aan voor een kop. Spooky en vreemd, maar ook charmant en tevreden, wandelen ze het liefst met u mee. Hun speelse en ongebruikelijke interactie zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Flexibele Optie voor Verschillende Evenementen

Duo Douce is een hilarische Halloween act, maar kan ook in een minder griezelige variant geboekt worden voor zomerfestivals. In deze versie voeren humor en slapstick de boventoon, met veel interactie met het publiek. De veelzijdigheid van deze act maakt het geschikt voor diverse gelegenheden en thema’s. In de rollator van Duo Douce zijn muziek en licht ingebouwd, zodat deze act ook goed tot zijn recht komt in het donker. Dit zorgt voor een dynamische en sfeervolle ervaring die zowel overdag als ’s avonds indruk maakt.

Boek Nu voor Een Onvergetelijke Act - Duo Douce Animatieact Halloween

Huur Duo Douce in voor jouw volgende evenement en laat je gasten genieten van deze unieke en vermakelijke animatieact. Ze brengen een combinatie van griezelige charme en humor, perfect voor elke gelegenheid

Boeken of een optie plaatsen voor Duo Douce - Animatieact?

Voor meer informatie over Duo Douce - Animatieact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duo Douce - Animatieact

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45 mensen

Specificaties van Duo Douce - Animatieact

  • Tijdsduur: 3 x 30 minuten, 2 x 45 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Duo Douce - Animatieact

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Duo Douce - Animatieact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.