Royal Shine - Steltenlopers

Royal Shine - Steltenlopers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Royal Shine - Steltenlopers.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Feestelijke Royal Ladies als Steltenlopers

Deze Royal Ladies zijn verzot op feestjes! Ze shinen graag met elkaar en met het publiek. Hun charmante aanwezigheid en sprankelende energie maken elke gelegenheid bijzonder. Paraderend nodigen ze u uit voor een luchtig praatje en wellicht voor een dansje op hoog niveau. Hun interactie met het publiek is altijd vrolijk en spontaan, waardoor iedereen zich welkom voelt.

De act wordt muzikaal ondersteund met een muziekinstallatie die in een rugdrager is ingebouwd. Dit zorgt voor een dynamische en complete ervaring, waarbij muziek en beweging naadloos samengaan.

Perfect voor Elk Evenement - Royal Shine

Of het nu gaat om een festival, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een andere speciale gelegenheid, Royal Shine brengt een vleugje elegantie en feestvreugde. Hun aanwezigheid voegt een uniek en betoverend element toe aan elk evenement.

Huur Royal Shine steltenlopers nu in voor jouw volgende evenement en laat je gasten genieten van deze stijlvolle en vermakelijke steltenloper act. Ze brengen gegarandeerd glamour en plezier, en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen

Boeken of een optie plaatsen voor Royal Shine - Steltenlopers?

Voor meer informatie over Royal Shine - Steltenlopers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Royal Shine - Steltenlopers

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45 mensen

Specificaties van Royal Shine - Steltenlopers

  • Tijdsduur: 3 x 30 minuten, 2 x 45 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Royal Shine - Steltenlopers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Royal Shine - Steltenlopers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.