Heksen op hoge poten - Steltenlopers

Heksen op hoge poten - Steltenlopers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Heksen op hoge poten - Steltenlopers.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ondeugende Heksen met Karakter - Heksen op hoge poten

Deze spannende heksen zijn ietwat ondeugend met hun bezem. Vanuit de hoogte nodigen ze uit tot interactie. Maar… pas op! Sta ze niet in de weg, ze kunnen humeurig zijn en een tikkeltje arrogant tot irritant, maar voor de kleintjes zijn ze heel tolerant.

Ze zijn niet meer de knapste, en ook niet echt gemeen. Wel hebben ze een aanstekelijke lach met humor voor iedereen. Met hun opvallende verschijning en grappige interacties zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring op elk evenement.

Geschikt voor Elk Evenement

Of het nu gaat om een festival, een bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, de Heksen op Hoge Poten voegen een uniek en vermakelijk element toe aan elke gebeurtenis. Hun speelse en humoristische aanpak maakt hen een favoriete keuze voor zowel kinderen als volwassenen.

Huur de Heksen op Hoge Poten in voor jouw volgende evenement en laat je gasten genieten van deze unieke en vermakelijke animatieact. Ze brengen gegarandeerd leven in de brouwerij en zorgen voor een glimlach op ieders gezicht

Boeken of een optie plaatsen voor Heksen op hoge poten - Steltenlopers?

Voor meer informatie over Heksen op hoge poten - Steltenlopers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Heksen op hoge poten - Steltenlopers

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46 mensen

Specificaties van Heksen op hoge poten - Steltenlopers

  • Tijdsduur: 3 x 30 minuten, 2 x 45 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Heksen op hoge poten - Steltenlopers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Heksen op hoge poten - Steltenlopers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.