Ode aan de Hollandse Wateren - Straattheater

Ode aan de Hollandse Wateren - Straattheater boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ode aan de Hollandse Wateren - Straattheater.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Kapitein en de Matroos: Een Team op Avontuur

Een kapitein en een matroos vormen samen een onafscheidelijk duo dat de kades afstruint op zoek naar avontuur. Ze zijn niet zomaar twee figuren op een schip; hun samenwerking en toewijding aan hun taak maakt hen uniek. De kapitein, met zijn jarenlange ervaring en gezag, leidt de expeditie, terwijl de jonge, energieke matroos vol enthousiasme volgt.

Veiligheid voor Alles: De Matroos in Actie

De matroos speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid. Al klauterend langs de touwen en relingen, houdt hij nauwlettend in de gaten dat niemand tussen de wal en het schip belandt. Zijn ogen zijn altijd scherp gericht op mogelijke gevaren en hij staat klaar om in te grijpen wanneer dat nodig is. Dankzij zijn behendigheid en alertheid verloopt elke tocht zonder incidenten.

Publiek Vermaken: Acrobatische Toeren

Terwijl de kapitein zijn verhalen vertelt en de matroos zijn veiligheidstaken uitvoert, wordt het publiek vermaakt met indrukwekkende acrobatische toeren. De matroos klimt en klautert over het schip, maakt sprongen van mast tot mast en balanceert op de smalste relingen. Zijn lenigheid en moed houden het publiek in spanning, terwijl ze tegelijkertijd worden getrakteerd op een visueel spektakel.

Lof voor de Hollandse Wateren

Tussen de acrobatische toeren door, dragen de kapitein en de matroos hun liefde voor de Hollandse wateren uit. Ze prijzen de grachten, rivieren en meren die door het land stromen. De kapitein vertelt verhalen over historische zeevaarders, beroemde schepen en onvergetelijke zeereizen. De matroos, met zijn jeugdige enthousiasme, zingt liederen en draagt gedichten voor die de schoonheid en de waarde van deze wateren benadrukken.

Historie en Betekenis

De Hollandse wateren hebben een rijke geschiedenis en een grote betekenis voor Nederland. Van de gouden eeuw van de Nederlandse zeevaart tot de moderne watermanagementsystemen die overstromingen voorkomen, water is altijd een cruciaal element geweest in de ontwikkeling van het land. De kapitein en de matroos brengen deze geschiedenis tot leven en herinneren het publiek aan het belang van water in hun dagelijks leven.

Een Avontuur om Nooit te Vergeten

De kapitein en de matroos bieden het publiek niet alleen een vermakelijke show, maar ook een leerzame ervaring. Door hun verhalen, acrobatische kunsten en lofzangen op de Hollandse wateren, inspireren zij jong en oud om de schoonheid en het belang van deze wateren te waarderen. Het avontuur dat ze bieden is er een om nooit te vergeten, en een ode aan de wateren die Nederland zo bijzonder maken

Boeken of een optie plaatsen voor Ode aan de Hollandse Wateren - Straattheater?

Voor meer informatie over Ode aan de Hollandse Wateren - Straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ode aan de Hollandse Wateren - Straattheater

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 56 mensen

Specificaties van Ode aan de Hollandse Wateren - Straattheater

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur, 2 x 45 minuten
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Werkhoven (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ode aan de Hollandse Wateren - Straattheater

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ode aan de Hollandse Wateren - Straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.