Onderwaterwereld Parade

Onderwaterwereld Parade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Onderwaterwereld Parade.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onderwater Wereld Parade

Stap in een wereld waar avontuur en magie samenkomen! Deze spectaculaire parade show brengt de onderwater wereld tot leven met gigantische transformerende waterdieren, die op magische wijze verschijnen uit een golf van water. Kijk toe hoe dolfijnen, zeepaarden, octopussen, reuzenparels en kwallen zich mengen in een feestelijke dans.

Dansers in Kleurrijke Kostuums

De indrukwekkende waterwezens transformeren en bewegen, en creëren een visueel spektakel van magie en illusie. De dansers brengen de oceaan tot leven, terwijl ze door het publiek bewegen in hun prachtige kostuums.

Draaiend Middelpunt met Waterbellen

Een van de hoogtepunten van de show is het draaiende platform in het midden, dat de lucht vult met waterbellen. Dit visuele feest betovert zowel jong als oud en wordt in beweging gebracht door de dansende zeepaarden, begeleid door muziek. Het is een traktatie voor de zintuigen en een onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Snoepjes voor Iedereen

Om de ervaring nog specialer te maken, worden er zeeschelp snoepjes uitgedeeld aan de kleinste toeschouwers. Ook de grotere bezoekers mogen van deze lekkernijen genieten! Deze zoete traktaties maken de reis compleet en zorgen voor een glimlach op ieders gezicht. Vanaf het normael pakket zijn er 500st snoepjes inbegrepen om uit de delen aan het publiek.

Een Unieke Reis

Laat je meevoeren door de golven van verbeelding en avontuur in deze Onderwaterwereld show. Het is een visueel spektakel en een magische reis die je niet wilt missen. Perfect voor evenementen, festivals en speciale gelegenheden, deze parade zorgt voor een unieke en memorabele ervaring voor alle leeftijden. Verhuur deze spectaculaire show en maak van jouw evenement een succes!

VERSCHILLENDE OPTIES VAN DE Onderwaterwereld PARADE

Zilveren optie:

 • 8 Spelers: plus 2 extra supports en 1 make-up artist (MUA).
 • Candy Pakket: 500 stuks om uit te delen.
 • Mobiele Geluidsinstallatie: Voor geweldige muziek en een feestelijke sfeer.
 • Draaitijd: 3 x 40 minuten 

Gouden optie:

 • 11 Spelers: plus 2 extra supports en 1 make-up artist (MUA).
 • 4 x choreografie Onderwaterwereld dansers
 • Candy Pakket: 500 stuks om uit te delen.
 • Mobiele geluidsinstallatie
 • Draaitijd: 3 x 40 minuten

Boeken of een optie plaatsen voor Onderwaterwereld Parade?

Voor meer informatie over Onderwaterwereld Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Onderwaterwereld Parade

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 117 mensen

Specificaties van Onderwaterwereld Parade

 • Tijdsduur: 3 x 40 minuten, 3 x 40 min. binnen 4 uur.
 • Geluid: Inclusief een mobiele set
 • Reiskosten: €0,65 per km retour vanaf Oosterhout
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Onderwaterwereld Parade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Onderwaterwereld Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.