Rob & Donny - Muzikaal Duo

Rob & Donny - Muzikaal Duo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rob & Donny - Muzikaal Duo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Rob & Donny - Muzikaal Duo inhuren of boeken?

Rob & Donny bestaat uit twee getalenteerde artiesten die samen een dynamisch duo vormen. Beide mannen hebben een passie voor muziek en entertainment, en brengen met hun optredens een unieke mix van energie en muzikaliteit die elk evenement tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Optredens en Repertoire

Rob, op jonge leeftijd begonnen met piano spelen op latere leeftijd in diverse bands gespeeld. Na een aantal jaren als eenmansorkest wat plaatsvond in de Benelux, Duitsland, Portugal, Nederlandse Antillen.

Donny, muziek is hem met de paplepel bijgebracht, zijn hele familie is muzikaal. Inmiddels volwassen is Donny bij een bekend trio gaan spelen met name toetsen en vooral zang. Optredens in Nederland, België en Duitsland. Aangaande het zingen, heeft Donny al vele songcontesten gewonnen niet alleen plaatselijke maar ook voor de landelijke T.V.

Music-Mix biedt een gevarieerd programma dat perfect aansluit bij verschillende soorten evenementen, van bedrijfsfeesten en bruiloften tot festivals en privéfeesten. Hun repertoire omvat een mix van pop, rock, dance en Nederlandstalige hits, waardoor ze moeiteloos kunnen inspelen op de wensen van hun publiek.

Waarom Music-Mix Kiezen?

 • Professionalisme: Beide artiesten hebben een professionele houding en zorgen ervoor dat elk optreden vlekkeloos verloopt.
   
 • Interactief: Music-Mix betrekt het publiek actief bij hun optredens, wat zorgt voor een levendige en interactieve sfeer.
   
 • Flexibiliteit: Ze passen hun repertoire en stijl aan op de specifieke wensen van de klant en het publiek.
   
 • Ervaring: Met jarenlange ervaring in de entertainmentindustrie weten deze mannen precies hoe ze een feestje moeten bouwen.

Boek Music-Mix voor Uw Volgende Evenement

Bent u op zoek naar een energieke en professionele act die uw evenement tot een groot succes maakt? Zoek niet verder! Music-Mix is de perfecte keuze voor elk feest of evenement. Neem contact op met JB Productions voor meer informatie en boekingen. Laat uw gasten genieten van een onvergetelijke avond vol muziek en plezier met Music-Mix!

Boeken of een optie plaatsen voor Rob & Donny - Muzikaal Duo?

Voor meer informatie over Rob & Donny - Muzikaal Duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rob & Donny - Muzikaal Duo

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 59 mensen

Specificaties van Rob & Donny - Muzikaal Duo

 • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
 • Geluid: Inclusief geluid
 • Licht: inclusief licht
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Rob & Donny - Muzikaal Duo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rob & Donny - Muzikaal Duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.