Piraten Speurtocht op locatie

Piraten Speurtocht op locatie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piraten Speurtocht op locatie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Spannende Piraten Speurtocht op Locatie: Avontuur en Schatzoeken voor Kinderen

Onze piraten speurtocht op locatie biedt een onvergetelijk avontuur waarbij kinderen een deel van een goed gevulde schatkist kunnen verdienen. Deze act, perfect voor festivals, winkelcentra en buurtfeesten, omvat een spannende speurtocht die ter plaatse wordt gespeeld. Hebben de kinderen de geheime code gekraakt? Dan kunnen ze deze aan de piraat vertellen en een deel van de schat meenemen.

Op Maat Gemaakte Speurtochten voor Jongens en Meisjes

Onze speurtocht is volledig op maat te maken en inbegrepen in de act. Als de kinderen geen genoeg kunnen krijgen van de piraat, kunnen ze nog een aantal leuke spellen spelen die gebaseerd zijn op de thema’s van onze speurtochten met een verhaal. Daarnaast kunnen ze zelfs varen met een echt piratenroer!

Ideaal voor Publiekstrekkers en Feestelijke Gelegenheden

Het indrukwekkende decor trekt de aandacht van kinderen en maakt de piraten speurtocht op locatie tot een echte publiekstrekker. Onze act biedt de mogelijkheid om 12 kinderen tegelijkertijd een van de spellen te laten spelen, waardoor het ideaal is voor grotere groepen. Boek nu onze spannende piraten speurtocht op locatie en laat kinderen genieten van een avontuurlijke en interactieve ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Piraten Speurtocht op locatie?

Voor meer informatie over Piraten Speurtocht op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piraten Speurtocht op locatie

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 68 mensen

Specificaties van Piraten Speurtocht op locatie

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: 50 km gratis daarna €0.23 p/km
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Piraten Speurtocht op locatie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piraten Speurtocht op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.