Roxy Dekker

Roxy Dekker boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Roxy Dekker.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een Rijzende Ster in de Muziekwereld: Roxy Dekker

Roxy Dekker is een rijzende ster in de muziekwereld, wiens uitzonderlijke talent en diepe passie voor zingen al vele harten hebben veroverd. Geboren en getogen in een muzikale familie, ontwikkelde Roxy al op jonge leeftijd een onmiskenbaar muzikaal gehoor. Haar vroege liefde voor muziek en haar natuurlijke aanleg voor zang brachten haar ertoe haar roeping in de muziekwereld te vinden, waar ze sindsdien schittert.

Doorbraak bij het Junior Songfestival

Roxy's eerste grote doorbraak kwam toen ze deelnam aan het Junior Songfestival met haar meidenband, 6TIMES. Het nummer "End of Time" dat ze uitvoerden, imponeerde zowel de jury als het publiek met zijn pakkende melodie en krachtige uitvoering. Hun optreden bracht hen naar de finale, waar ze uiteindelijk een indrukwekkende tweede plaats behaalden. Deze prestatie op een nationaal podium vestigde Roxy's naam als een veelbelovend talent in de muziekscene en opende de deur naar verdere mogelijkheden in haar muzikale carrière.

Ontdekking op ClubHouse

Hoewel Roxy al aanzienlijke aandacht had getrokken, bleef haar talent groeien en opvallen. Onlangs werd ze ontdekt op ClubHouse, een populair platform waar creatieve geesten samenkomen om hun vaardigheden en ideeën te delen. Tijdens een sessie met bekende persoonlijkheden zoals schaatser Koen Verweij, journalist Rob Goossens, televisiepresentator Joost Hofman en zanger Roel van Velzen, wist Roxy opnieuw te imponeren. Haar buitengewone stem en zelfgeschreven liedjes verrasten iedereen aanwezig en brachten een nieuwe dimensie van erkenning. Dit moment bleek een keerpunt in haar carrière, omdat haar muziek de aandacht trok van prominente professionals in de industrie, die het potentieel van haar talent meteen herkenden.

Klaar om de Wereld te Veroveren

Met een passie die even diep gaat als haar talent, is Roxy Dekker klaar om haar stempel te drukken op de wereld van de muziek. Haar reis is nog maar net begonnen, maar ze heeft al laten zien dat ze een kracht is om rekening mee te houden. Bij JB Productions zijn we verheugd om dit opkomende talent te ondersteunen en te begeleiden op haar weg naar groter succes. We kijken ernaar uit om Roxy's groei te zien en haar muzikale carrière naar nieuwe hoogten te brengen, terwijl ze blijft inspireren en betoveren met haar muziek.

Roxy Dekker is een naam om te onthouden, een artiest wiens toekomst even helder schijnt als haar opmerkelijke talent. Sluit je aan bij ons in het volgen van haar ongelooflijke reis en ontdek zelf waarom Roxy de volgende grote sensatie in de muziekwereld is.

Boeken of een optie plaatsen voor Roxy Dekker?

Voor meer informatie over Roxy Dekker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Roxy Dekker

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 265 mensen

Specificaties van Roxy Dekker

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Roxy Dekker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Roxy Dekker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.