Chicco

Chicco boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Chicco.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Chicco van de Luijtgaarden inhuren of boeken?

Geboren op 4 december 2001 in het bruisende Den Haag, heeft Chicco van de Luijtgaarden zich snel ontpopt tot een veelbelovende artiest. Van jongs af aan was duidelijk dat Chicco een passie had voor muziek en performance. Zijn talent en vastberadenheid om een unieke stem in de Nederlandse muziekscene te worden, begonnen al vroeg te ontluiken. De dynamiek van de stad Den Haag, bekend om zijn rijke culturele en muzikale geschiedenis, heeft een sterke invloed gehad op Chicco's artistieke ontwikkeling.

Doorbraak bij "De Hollandse Nieuwe"

Zijn doorbraak vond plaats in juni 2022 tijdens het spraakmakende televisieprogramma "De Hollandse Nieuwe" op SBS6, waar hij iedereen versteld deed staan met zijn onvergetelijke versie van het nummer "Adio Amore". Deze performance was een keerpunt in zijn carrière en liet een onuitwisbare indruk achter op zowel het publiek als de jury. Chicco's krachtige stem, gecombineerd met zijn emotionele interpretatie, zorgde ervoor dat hij zich direct onderscheidde van de rest.

Bekendheid met "Veeg Ze Van Het Matje"

Naast deze gedenkwaardige start, verwierf Chicco grote bekendheid met het aanstekelijke (WK) nummer "Veeg Ze Van Het Matje". Dit nummer, dat snel uitgroeide tot een anthem tijdens sportevenementen, liet zien dat Chicco in staat was om muziek te maken die zowel vermakelijk als inspirerend was. Het nummer werd een hit en bevestigde Chicco's positie als een opkomende ster in de Nederlandse muziekindustrie.

Unieke Stijl en Haagse Identiteit

Toch is het niet alleen zijn muziek die opvalt. Chicco's unieke stijl, gekenmerkt door de iconische "Haagse Mat", is net zo kenmerkend voor zijn persoonlijkheid als voor zijn muziek. Deze look die hij met trots draagt, symboliseert niet alleen zijn eigenheid, maar weerspiegelt ook zijn band met de Haagse cultuur. De "Haagse Mat" is meer dan een kapsel; het is een statement van trots en verbondenheid met zijn roots, iets wat Chicco graag uitdraagt in zijn optredens en muziek.

Toekomstige Carrière

Ondanks zijn jonge leeftijd kan Chicco al terugkijken op een indrukwekkende start van zijn muzikale carrière. Zijn unieke geluid en stijl, gecombineerd met zijn vastberadenheid en passie, maken hem een artiest om nauwlettend in de gaten te houden. Chicco van de Luijtgaarden is zonder twijfel een naam die we in de toekomst nog veel vaker zullen horen. Met een solide basis en een groeiende schare fans, staat Chicco aan het begin van wat een opmerkelijke carrière belooft te worden.

Boeken of een optie plaatsen voor Chicco?

Voor meer informatie over Chicco kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Chicco

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 92 mensen

Specificaties van Chicco

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Chicco

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Chicco kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.