Jack Sparrow Look a Like

Jack Sparrow Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jack Sparrow Look a Like.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Start van een Johnny Depp Look-alike

Sinds mijn tienerjaren kreeg ik regelmatig te horen dat ik verdomd veel lijk op Johnny Depp. Hoewel ik dit als een groot compliment beschouwde, deed ik er jarenlang niets mee. Tijdens mijn optredens als straatmuzikant in Duitsland, compleet met cowboyhoed en zonnebril, begonnen mensen zelfs te denken dat ik Johnny Depp daadwerkelijk was.

Eerste Stappen als Jack Sparrow

Ongeveer drie jaar geleden besloot ik tijdens carnaval de stoute schoenen aan te trekken en verkleed als Jack Sparrow de straat op te gaan. Ondanks mijn eenvoudige rode boerenkiel, geïmproviseerde kralen van een oude ketting en wat oogschaduw, was de reactie overweldigend. Mensen waren verbaasd over de gelijkenis en riepen: "Wow! Net echt! Ongelooflijk hoeveel je lijkt! Je bent echt voor 99% Jack Sparrow! Are you Johnny?! Heel cool!"

Het Perfectioneren van Captain Jack Sparrow

Langzaam maar zeker heb ik het volledige kostuum bij elkaar gespaard en de "Pirates of the Caribbean"-films grondig bestudeerd om de iconische "drunken" moves van Captain Jack onder de knie te krijgen. Alle kleine details die Jack Sparrow zo iconisch maken, heb ik nauwgezet nagebootst. Nu, waar ik ook verschijn als Captain Jack Sparrow, staan mensen in de rij om met mij op de foto te mogen. 

Pirates of Caribbean

Ik heb de kans gehad om te schitteren op locaties zoals Hollywood Blvd, Las Vegas en zelfs Disneyland California! Het hele pretpark, inclusief bezoekers en personeel, dacht dat de echte Johnny Depp als Captain Jack Sparrow door het park liep. Uiteindelijk kreeg ik zelfs eigen beveiliging om ervoor te zorgen dat bezoekers zich niet te veel om mij heen verzamelden en de paden blokkeerden. Overal waar ik tegenwoordig verschijn, denken mensen dat ik de echte Captain Jack Sparrow ben. Zelfs van dichtbij herkennen mensen de trekjes en uitdrukkingen in mijn gezicht als identiek aan de echte Jack Sparrow.

Boekingen als Jack Sparrow Look-a-like

Wanneer ik word geboekt voor een festival, bedrijfsfeest, discotheek, kinderfeest of welk ander evenement dan ook, blijf ik van begin tot eind in karakter en spreek ik Engels. Ik heb het geluk dat ik van nature al zoveel op Johnny Depp en Jack Sparrow lijk, wat me vele uren aan make-up en kosten bespaart. Elk feest wordt naar een hoger magisch niveau getild en bezoekers, jong en oud, zullen een onvergetelijke ervaring hebben met waarschijnlijk een foto of selfie als aandenken.

Boeken of een optie plaatsen voor Jack Sparrow Look a Like?

Voor meer informatie over Jack Sparrow Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jack Sparrow Look a Like

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 134 mensen

Specificaties van Jack Sparrow Look a Like

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten, 1 x 120 minuten
  • Reiskosten: €0,30 p/km vanaf Venlo
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jack Sparrow Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jack Sparrow Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.