Lionel Richie Tribute

Lionel Richie Tribute boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lionel Richie Tribute.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Beleef de Lionel Richie Tribute met John Oldenstam

De Lionel Richie Tribute brengt de magie van Lionel Richie's muziek tot leven, met de getalenteerde leadzanger John Oldenstam aan het roer. John, bekend van zijn indrukwekkende prestaties in de Soundmixshow en diverse musicals van Joop van den Ende zoals The Lion King en Dirty Dancing, wordt begeleid door een team van professionele muzikanten die hun sporen in de Tribute-wereld ruimschoots hebben verdiend. Samen creëren ze een onvergetelijke show die recht doet aan de iconische nummers van Lionel Richie.

Een Reis door de Klassiekers van Lionel Richie

Tijdens de Lionel Richie Tribute komen alle grote hits van de legendarische artiest voorbij. Van het feestelijke All Night Long en het soulvolle Easy tot de meeslepende ballads zoals Say You, Say Me en My Destiny. Ook dansnummers zoals Dancing on the Ceiling en geliefde klassiekers zoals Hello en Angel ontbreken niet. Het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld het prachtige duet Endless Love. Elk nummer wordt met passie en precisie uitgevoerd, waardoor het publiek zich helemaal kan onderdompelen in de sfeer van Lionel Richie's muziek.

Professionele Muzikanten met Ervaring

De muzikanten die John Oldenstam begeleiden in de Lionel Richie Tribute zijn stuk voor stuk professionals met uitgebreide ervaring in de Tribute-wereld. Hun muzikaliteit en vakmanschap zorgen ervoor dat elk optreden van topkwaliteit is. Ze weten precies hoe ze de essentie van Lionel Richie's muziek moeten overbrengen, waardoor elk nummer tot leven komt en het publiek mee wordt genomen op een muzikale reis vol emotie en energie.

Flexibele Opties voor Elke Gelegenheid

De Lionel Richie Tribute is beschikbaar in verschillende formaten om aan de behoeften van diverse evenementen te voldoen. Voor theaters en zalen is er een avondvullende show van twee keer zestig minuten, perfect voor een complete entertainmentervaring. Voor festivals en andere evenementen zijn er kortere sets beschikbaar van dertig, vijfenveertig, zestig of negentig minuten. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de show aan te passen aan de specifieke wensen van de organisator en het publiek.

Boek de Lionel Richie Tribute voor Jouw Evenement

Of je nu een grootschalig festival organiseert, een intieme theatervoorstelling plant, of een bedrijfsevenement tot een onvergetelijke ervaring wilt maken, de Lionel Richie Tribute met John Oldenstam is de perfecte keuze. Met een repertoire vol hits, een charismatische leadzanger en een team van professionele muzikanten, biedt deze tribute een avond vol muziek en entertainment van de hoogste kwaliteit. Boek de Lionel Richie Tribute vandaag nog en zorg voor een evenement dat iedereen nog lang zal bijblijven.

Boeken of een optie plaatsen voor Lionel Richie Tribute?

Voor meer informatie over Lionel Richie Tribute kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lionel Richie Tribute

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 116 mensen

Specificaties van Lionel Richie Tribute

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 1 x 90 minuten, 2 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Lionel Richie Tribute

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lionel Richie Tribute kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.