Antje's ABBA Show

Antje's ABBA Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Antje's ABBA Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Boek nu Antje’s ABBA Show voor een unieke muzikale ervaring!

Antje, onder andere bekend van haar droomrol in de populaire musical Mamma Mia!, brengt een spetterend optreden met alle bekende hits van ABBA. Van het iconische Mamma Mia tot de onweerstaanbare klanken van Dancing Queen, je gasten zullen volop genieten van een avond vol dans en meezingers. Deze show zorgt ervoor dat iedereen zich verliest in de magische muziek van de jaren ’70.

Geniet van een Sprankelend Muziekspektakel met ABBA-hits

Samen met haar getalenteerde backing vocals en energieke dansers, creëert Antje een unieke sfeer die perfect past bij elke gelegenheid. Met een repertoire dat de bekendste ABBA-hits omvat, zoals Gimme Gimme Gimme en The Winner Takes It All, zal het publiek van begin tot eind geboeid zijn. De combinatie van prachtige zang, indrukwekkende choreografieën en schitterende kostuums zorgt voor een ervaring waarover nog lang nagepraat zal worden.

Een Feest voor Jong en Oud met Antje Monteiro

Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of een grootschalig evenement organiseert, Antje’s ABBA Show is een gegarandeerd succes voor jong en oud. De aanstekelijke muziek en de enthousiaste performance zorgen ervoor dat iedereen uit zijn dak gaat. Met deze show creëer je een feestelijke sfeer waarin alle generaties samenkomen om te genieten van de tijdloze muziek van ABBA. Boek nu Antje’s ABBA Show en maak van jouw evenement een knallend succes dat nog lang in de herinnering zal blijven!

Boeken of een optie plaatsen voor Antje's ABBA Show?

Voor meer informatie over Antje's ABBA Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Antje's ABBA Show

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 102 mensen

Specificaties van Antje's ABBA Show

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Antje's ABBA Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Antje's ABBA Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.