Wandelende Kerstbal & Cadeau

Wandelende Kerstbal & Cadeau boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wandelende Kerstbal & Cadeau.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met ons leuke duo: de Levende Kerstbal en het Levende Cadeau. Deze charmante karakters zijn de perfecte aanvulling op elk feestelijk evenement. Gehuld in prachtige kostuums, stralen zij de magie van de feestdagen uit terwijl zij sierlijk door de menigte bewegen.

Brengen Vreugde en Warmte

Hun missie is eenvoudig maar krachtig: vreugde en warmte verspreiden. Dit doen zij door iedereen te verrassen met knuffels en hartverwarmende kerstgroeten. Of het nu een groot evenement is of een intieme bijeenkomst, de Levende Kerstbal en het Levende Cadeau zorgen ervoor dat iedereen zich speciaal voelt.

Fotomomenten voor Onvergetelijke Herinneringen

Als levendige symbolen van feestvreugde nodigen zij iedereen uit om onvergetelijke momenten vast te leggen. Neem een foto met deze betoverende dames en creëer blijvende herinneringen voor jong en oud.

Een Vleugje Betovering voor Elk Feest

Deze twee prachtige kerstfiguren bezorgen niet alleen een vleugje betovering, maar ook een glimlach op de gezichten van iedereen tijdens deze feestelijke tijd. Hun aanwezigheid brengt een extra dimensie van plezier en enthousiasme naar elk evenement.

Boek Nu jouw Levende en wandelend Kerstbal & Cadeau

Voeg een unieke en magische ervaring toe aan uw feestelijke viering. Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid van de Levende Kerstbal en het Levende Cadeau te controleren en maak van jouw evenement een onvergetelijk succes.

Boeken of een optie plaatsen voor Wandelende Kerstbal & Cadeau?

Voor meer informatie over Wandelende Kerstbal & Cadeau kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wandelende Kerstbal & Cadeau

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 111 mensen

Specificaties van Wandelende Kerstbal & Cadeau

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wandelende Kerstbal & Cadeau

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wandelende Kerstbal & Cadeau kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.