Glitter Tattoos

Glitter Tattoos boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Glitter Tattoos.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze glitter tattoos zijn letterlijk een briljante actie waar de kinderen in het middelpunt staan. Perfect voor elk evenement, bieden deze sprankelende tattoos een magische ervaring voor de kleintjes.

Eindeloos Scala van Fantastische Ontwerpen

Kinderen kunnen kiezen uit een eindeloos scala van fantastische ontwerpen. Van sprookjesfiguren en dieren tot sterren en bloemen, er is voor ieder wat wils. Deze glitter tattoos zorgen voor blije gezichtjes en een vleugje glamour op elke kinderarm.

Veilig en Eenvoudig te Verwijderen

Onze glitter tattoos zijn absoluut veilig voor de huid. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd met babyolie of huidvriendelijke alcohol, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken. Ondanks hun eenvoudige verwijdering, zijn de tattoos waterbestendig en blijven ze tot wel 5 dagen zitten, waardoor de kinderen langer van hun kunstwerk kunnen genieten.

Snel en Efficiënt

De tijdsduur voor het aanbrengen van een glitter tattoo is ongeveer 5 minuten per persoon. Dit maakt het ideaal voor evenementen met veel kinderen, waar iedereen snel aan de beurt kan komen zonder lange wachttijden.

Boeken of een optie plaatsen voor Glitter Tattoos?

Voor meer informatie over Glitter Tattoos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Glitter Tattoos

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beauty Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 174 mensen

Specificaties van Glitter Tattoos

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,50 per km vanaf Badhoevedorp (v.v)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Glitter Tattoos

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Glitter Tattoos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.