Levend Standbeeld - Egyptian Fantasy

Levend Standbeeld - Egyptian Fantasy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - Egyptian Fantasy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze goudbeelden zijn een unieke en betoverende toevoeging aan elk evenement. Deze levendstandbeelden hebben een nauwe verwantschap met de dochters van Achnaton en Nefertite, twee iconische figuren uit de oude Egyptische geschiedenis.

De Dochters van Achnaton en Nefertite

Achnaton was de farao van de Zon, en zijn vrouw Nefertite, samen met hun dochters, stonden bekend om hun ongeëvenaarde schoonheid en creatieve talenten. Deze historische figuren inspireerden onze levende standbeelden, die dezelfde elegantie en artistieke expressie belichamen.

Schoonheid, Kracht en Perfectie

Onze beelden stralen schoonheid, kracht en perfectie uit. Elke beweging is zorgvuldig ontworpen om de gracieuze en majestueuze uitstraling van de oude Egyptische prinsessen tot leven te brengen. Het goud dat gebruikt wordt, symboliseert niet alleen rijkdom, maar ook de stralende energie van de zon, een passend eerbetoon aan farao Achnaton.

Een Betoverende Ervaring voor Elk Evenement

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft, een festival, of een privéfeest, onze levende standbeelden zullen uw gasten verbazen en betoveren. Ze bieden niet alleen visueel spektakel, maar voegen ook een vleugje mystiek en historische grandeur toe aan elke gelegenheid.

Boek Nu Uw Gouden Levende Standbeeld

Voeg een vleugje koninklijke elegantie toe aan uw volgende evenement met onze goudbeelden. Neem vandaag nog contact met ons op om te informeren naar beschikbaarheid en prijzen, en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Egyptian Fantasy?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - Egyptian Fantasy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - Egyptian Fantasy

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 136 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - Egyptian Fantasy

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Egyptian Fantasy

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - Egyptian Fantasy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.