Ranger Speurtocht op locatie

Ranger Speurtocht op locatie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ranger Speurtocht op locatie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ranger Speurtocht op Locatie: Een Top Act voor Kinderen

Laat kinderen betoveren door onze unieke Ranger Speurtocht op Locatie, een interactieve act waarbij ze een ei kunnen verdienen uit het mysterieuze nest van de Schaduwvogel. Deze speurtocht is speciaal ontworpen voor festivals, winkelcentra en buurtfeesten, en past perfect bij het thema Pasen.
 
De kinderen gaan op avontuur en lossen raadsels op tijdens de speurtocht. Hebben ze de geheime code gekraakt? Dan kunnen ze deze onthullen aan de Ranger en als beloning ontvangen ze een ei uit het nest van de Schaduwvogel.

Avontuurlijke Speurtocht op Maat voor Kinderen

Onze speurtocht is volledig op maat te maken en kan aangepast worden aan de specifieke wensen van de locatie. Hebben de kinderen nog niet genoeg van het avontuur? Dan kunnen ze deelnemen aan diverse leuke spellen die gebaseerd zijn op de thema’s van onze speurtochten. Deze extra spellen zorgen voor urenlang plezier en vermaak.
 
De Ranger Speurtocht op Locatie trekt gegarandeerd de aandacht met zijn betoverende decor, wat een echte publiekstrekker is voor elk evenement. De act biedt de mogelijkheid om tientallen kinderen of gezinnen tegelijkertijd te laten deelnemen, waardoor het ideaal is voor grote groepen.

Een Perfecte Paas Act

Met zijn boeiende thema van eieren zoeken is de Ranger Speurtocht op Locatie een perfecte aanvulling op elk Paasevenement. Kinderen worden meegevoerd op een magisch avontuur waar ze raadsels oplossen en aanwijzingen volgen om de geheime code te ontdekken. Deze code geeft hen toegang tot een beloning: een prachtig ei uit het nest van de mysterieuze Schaduwvogel. Het speurtochtconcept is nauw verweven met de tradities van Pasen, wat zorgt voor een ervaring die zowel spannend als thematisch passend is.

Boek de Ranger Speurtocht op Locatie

Voor een magische en avontuurlijke toevoeging aan uw evenement, boek nu de Ranger Speurtocht op Locatie. Laat kinderen genieten van een onvergetelijk avontuur en een kans om een ei uit het nest van de Schaduwvogel te verdienen!

Boeken of een optie plaatsen voor Ranger Speurtocht op locatie?

Voor meer informatie over Ranger Speurtocht op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ranger Speurtocht op locatie

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 78 mensen

Specificaties van Ranger Speurtocht op locatie

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: 50 km gratis daarna €0.23 p/km
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ranger Speurtocht op locatie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ranger Speurtocht op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.