BrickMasters bouwwedstrijd net als op tv

BrickMasters bouwwedstrijd net als op tv boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van BrickMasters bouwwedstrijd net als op tv.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Over de Brick Masters Bouwwedstrijd

De Brick Masters bouwwedstrijd is een fantastische gelegenheid voor kinderen van de basisschool om hun creativiteit en bouwvaardigheden te laten zien. Net als op tv kunnen jonge bouwers aan de slag met een enorme hoeveelheid bouwsteentjes en uitdagende opdrachten. Dit is de perfecte kans om je fantasie de vrije loop te laten en deel te nemen aan een echte bouwwedstrijd met bouwstenen!

De Brick Masters bouwwedstrijd is speciaal ontworpen voor kinderen van de basisschool. Het evenement biedt een unieke kans om in een gestructureerde omgeving te bouwen aan creatieve en uitdagende opdrachten. Elk thema blijft geheim tot het moment van de wedstrijd, waardoor het extra spannend is voor de deelnemers.

Hoe Werkt de BrickMaster Bouwwedstrijd?

Deelnemers krijgen toegang tot een grote hoeveelheid bouwsteentjes en moeten binnen een bepaalde tijd een bouwwerk creëren dat past bij het geheime thema van de wedstrijd. De bouwwerken worden beoordeeld door de deskundige BrickMaster, die let op creativiteit, originaliteit en bouwtechniek.

Elke Brick Masters bouwwedstrijd heeft een ander thema, variërend van futuristische steden tot fantasiewerelden en historische gebouwen. Deze variëteit zorgt ervoor dat elke wedstrijd uniek is en de kinderen telkens weer uitgedaagd worden om hun verbeelding te gebruiken en nieuwe bouwtechnieken te leren.

Beoordeling door de BrickMaster

De BrickMaster is een ervaren bouwstenen bouwer die elke creatie beoordeelt op basis van een aantal criteria, waaronder creativiteit, originaliteit en technische vaardigheid. De beoordeling is eerlijk en constructief, waardoor alle deelnemers waardevolle feedback krijgen om hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

De Brickmaster Bouwwedstrijd is inclusief:

 • Bricks, heel veel bricks!
 • 20 bouwtafels/bouwplacemats met tafels
 • Voor alle deelnemers een BrickMasters Diploma
 • Presentatie, brickaftelklok, Brickorama en decor.
 • Prijzenpakket, met o.a. Bricks4keys, sleutelhangers, en een bricktrofee
 • Afbeeldingen/foto's etc om het event te promoten
 • Leeftijd 6 t/m 12 jaar -/+

Doe Mee met de bouwwedstrijd en win!

Ben jij klaar om je bouwfantasie de vrije loop te laten en deel te nemen aan deze spannende bouwwedstrijd? Kies uit de verschillende thema's en boek je plek in de Brick Masters bouwwedstrijd. Laat zien wat je kunt en maak kans op geweldige prijzen terwijl je geniet van een dag vol creativiteit en plezier met lego.

Waarom deelnemen aan de BrickMasters Bouwwedstrijd?

De Brick Masters bouwwedstrijd is niet alleen een leuke en spannende activiteit, maar biedt ook tal van voordelen voor de deelnemers:

 • Creativiteit: Kinderen worden aangemoedigd om buiten de gebaande paden te denken en hun eigen unieke bouwwerken te creëren.
 • Probleemoplossend Denken: Het bouwen met bouwstenen vereist planning en probleemoplossende vaardigheden, die van pas komen in veel andere aspecten van het leven.
 • Teamwork: Bij sommige opdrachten moeten kinderen samenwerken, wat hun teamvaardigheden en communicatie verbetert.
 • Zelfvertrouwen: Door hun creaties te laten zien en positieve feedback te ontvangen, bouwen kinderen zelfvertrouwen op in hun eigen vaardigheden.

BrickMasters inhuren of boeken?

Interesse in deelname aan de BrickMasters bouwwedstrijd? Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare thema's en hoe je je kunt inschrijven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de volgende Brick Masters bouwwedstrijd!

Boeken of een optie plaatsen voor BrickMasters bouwwedstrijd net als op tv?

Voor meer informatie over BrickMasters bouwwedstrijd net als op tv kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor BrickMasters bouwwedstrijd net als op tv

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Workshops voor Kids om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 135 mensen

Specificaties van BrickMasters bouwwedstrijd net als op tv

 • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
 • Reiskosten: € 0,75 per km. va. Sittard
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor BrickMasters bouwwedstrijd net als op tv

Voor meer informatie en beschikbaarheid van BrickMasters bouwwedstrijd net als op tv kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.