Flower Power Parade

Flower Power Parade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Flower Power Parade.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij de Flower Power Parade, waar elke stap een feest is!

Stap binnen in een wereld vol glans en glitter, gevuld met regenbogen en de vrije sfeer van de hippietijd. De Flower Power Parade neemt je mee naar een tijd van vreugde en creativiteit. Laat je betoveren door een kleurrijke reis waar blijdschap en vrijheid centraal staan.
 
Onze 'feel good karakters' brengen deze wereld tot leven. Ze dragen vrolijke, kleurrijke kostuums en dansen op opzwepende muziek. Samen creëren ze een sfeer vol vrijheid en eindeloze mogelijkheden. Met een knipoog naar de Flower Power beweging en de disco tijd, veranderen wij elke locatie in een grote dansvloer.

Wat kun je verwachten van de Flower Power Parade?

Laat je meevoeren door de ritmische klanken van de disco. Van oude klassiekers tot moderne remixes, onze muziek zorgt voor een feest waar niemand stil kan blijven staan. Iedereen voelt de vrijheid om te dansen en te stralen.
 
Onze parades zijn een explosie van kleur en energie. Verwacht spectaculaire dansnummers, interactie met het publiek en een aanstekelijke sfeer die iedereen aanmoedigt om mee te doen. Of je nu een straatfestival, een bedrijfsfeest of een ander evenement organiseert, de Flower Power Parade brengt gegarandeerd een glimlach op elk gezicht en maakt van elk moment een feest.

Verschillende opties van de Flower Power Parade

Zilveren optie:

 • 7 Spelers: plus 2 extra supports en 1 make-up artist (MUA).
 • Candy Pakket: 500 stuks om uit te delen.
 • Mobiele Geluidsinstallatie: Voor geweldige muziek en een feestelijke sfeer.
 • Draaitijd: 3 x 40 minuten 

Gouden optie:

 • 11 Spelers: plus 2 extra supports en 1 make-up artist (MUA).
 • Candy Pakket: 800 stuks om uit te delen.
 • Mobiele geluidsinstallatie
 • Draaitijd: 3 x 40 minuten

Wil jij meer interactie met jouw klanten of bezoekers van jouw winkelcentrum?

Is het creëren van goodwill voor jou van belang? Dan is de Flower Power Parade precies wat je nodig hebt! Onze kleurrijke en vrolijke parade zorgt voor een onvergetelijke ervaring die je klanten en bezoekers blij maakt en ze laat terugkomen voor meer.

Boeken of een optie plaatsen voor Flower Power Parade?

Voor meer informatie over Flower Power Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Flower Power Parade

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 208 mensen

Specificaties van Flower Power Parade

 • Tijdsduur: 3 x 40 minuten, 3 x 40 min. binnen 4 uur.
 • Geluid: Inclusief een mobiele set
 • Begeleiding: 7 personen
 • Reiskosten: €0,65 per km retour vanaf Oosterhout
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Flower Power Parade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Flower Power Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.