Barry Fest

Barry Fest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Barry Fest.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een Opkomende DJ Sensatie: Barry Fest

Na zijn residentie als DJ in bekende Nederlandse en Belgische zaken zoals de Après Skihut (Rotterdam), Costa (Eindhoven) en Scala (Venlo), heeft Barry Fest een grote schare fans verzameld op social media. Zijn energieke sets en brede muzikale repertoire hebben hem geliefd gemaakt op talloze vakantiebestemmingen in Spanje, Oostenrijk en Griekenland.

Festivaloptredens en Prijzen van Barry Fest

Barry Fest heeft zijn stempel gedrukt op de Nederlandse festivalscene en heeft zelfs het voorprogramma van Snollebollekes in de GelreDome verzorgd. Met prijzen als populairste Party DJ bij de Partyawards en de award voor 'Beste DJ act' in 2022, heeft hij zijn reputatie als topartiest versterkt.
 
Met remixen voor artiesten zoals Gebroeders Ko, Snollebollekes, Marco Kraats, DJ Maurice, Tim Schalkx, Zware Jongens en Jeroen van Zelst, heeft Barry Fest enkele van de populairste partyhits van het moment gecreëerd. Zijn samenwerking met 'Hak op de Tak' resulteerde in een platina hit met de track "Vamos a la Playa" en zijn single "Ferry de Roze Flamingo" heeft bijna de gouden status bereikt.

Een Energieke DJ Set

Op het podium wordt Barry Fest vergezeld door zijn gekke MC, 'De Mike', en samen zorgen ze voor een energieke en vermakelijke DJ set. Met veel interactie, dansjes en vooral hits, is een optreden van Barry Fest een garantie voor een feestelijke ervaring die het publiek nog lang zal bijblijven!

Boek Barry Fest Nu!

Mis de kans niet om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met de onmiskenbare energie van Barry Fest en 'De Mike'! Neem vandaag nog contact met ons op om jouw datum te reserveren en maak je klaar voor een feest om nooit te vergeten!

Boeken of een optie plaatsen voor Barry Fest?

Voor meer informatie over Barry Fest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Barry Fest

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22 mensen

Specificaties van Barry Fest

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Barry Fest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Barry Fest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.