JOE Sing Along Party

JOE Sing Along Party boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van JOE Sing Along Party.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een Uur Lang Meezingplezier met de JOE Sing Along Party

Stap binnen in een uur lang meezingplezier met De JOE Party Sing A Long! Dit unieke concept brengt alleen maar regelrechte meezingers, van tijdloze klassiekers zoals Sweet Caroline tot opzwepende hits als The Final Countdown. Met een gevarieerde selectie uit de grootste hits van de jaren '70, '80 en '90, wordt het gegarandeerd een onvergetelijke reis door de muzikale hoogtepunten van decennia!

Beschikbaar voor Nederland

Oorspronkelijk een grote hit in België, is De JOE Party Sing A Long nu ook beschikbaar voor Nederlandse evenementen! Met dezelfde opzwepende energie en feestelijke sfeer als in België, brengt dit meezingfestijn de gezelligheid en vrolijkheid naar jouw feestlocatie. Bereid je voor op een uur lang meezingen, dansen en genieten van de grootste hits aller tijden!

Boek De JOE Party Sing A Long Nu!

Mis deze kans niet om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met De JOE Party Sing A Long! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, festival of jubileum, dit uur van feest der herkenning zal jouw gasten doen swingen en zingen tot in de late uurtjes. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw datum te reserveren en maak je klaar voor een onvergetelijke muzikale ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor JOE Sing Along Party?

Voor meer informatie over JOE Sing Along Party kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor JOE Sing Along Party

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27 mensen

Specificaties van JOE Sing Along Party

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor JOE Sing Along Party

Voor meer informatie en beschikbaarheid van JOE Sing Along Party kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.