De JOE Party

De JOE Party boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De JOE Party.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Beleef De JOE Party: Een Avond Vol Muziek en Dans

Vier good times en great music met De JOE Party, waar je een avond lang kunt meezingen en dansen op jouw favoriete songs uit de 70’s, 80’s en 90’s! Stilstaan is geen optie, want onze ervaren DJ’s brengen vier uur lang de beste hits in de mix, met interactieve presentaties en weggeefacties voor een extra glimlach!
 
De JOE Party staat garant voor 100% meezing- en dansplezier met muziek uit de grootste genres van de jaren zeventig, tachtig en negentig, van disco tot dance, van pop tot rock en van hiphop tot R&B!

Een Avondvullende Sensatie met De JOE Party

Geniet van een avondvullende show met twee ervaren DJ’s, een spectaculaire lichtshow en een leddecor dat elke ruimte omtovert tot een dansvloer.

JOE the Party: Wat Krijg Je?

  • 4 uur JOE the Party
  • 3D led-decor van 6 bij 3m².
  • Geluid tot 500 personen
  • 2 top DJ’s
  • Radioreclame op JOE

Boek De JOE Party Nu voor JOUW evenement!

Beleef een onvergetelijke avond vol muziek, dans en pure extase met De JOE Party. Boek nu jouw evenement en maak je klaar voor een feest dat nog lang zal nazinderen!

Boeken of een optie plaatsen voor De JOE Party?

Voor meer informatie over De JOE Party kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De JOE Party

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34 mensen

Specificaties van De JOE Party

  • Tijdsduur: 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De JOE Party

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De JOE Party kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.