Feestduo - Bennie Beenham

Feestduo - Bennie Beenham boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Feestduo - Bennie Beenham.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Feestduo Bennie Beenham: De Ultieme Feestervaring

Bij feestduo Bennie Beenham ben je verzekerd van de beste feesthits en een dolle mix van entertainment. Met gastmuzikanten, spelletjes, dansjes, playback acts en meer gekkigheid, bieden ze een onvergetelijke feestervaring.

Een Muzikaal Avontuur met Bennie Beenham

Het muzikale repertoire van Bennie Beenham is divers, van Nederlandstalige knallers tot vergeten hitjes uit het verleden en de beste tunes van vandaag. Met hun unieke mix weten ze elke gelegenheid tot een feestelijke gebeurtenis te maken.
 
In de afgelopen anderhalf jaar heeft het duo zes singles met eigen repertoire uitgebracht, met veel aandacht van media zoals Dumpert, Beau (RTL 4), Radio Veronica, AD, Het Parool, en meer. Met meer dan 1 miljoen streams op Spotify en een nominatie voor de Carnavalskraker 2021-verkiezing, hebben ze hun stempel gedrukt op de feestscene.

Boek Bennie Beenham Nu!

Laat je verrassen door de feestelijke energie van Bennie Beenham en boek ze nu voor jouw evenement. Met de ongeëvenaarde enthousiasme van Danny de Munk zijn ze de perfecte keuze voor een gegarandeerd feestelijk feest!

Boeken of een optie plaatsen voor Feestduo - Bennie Beenham?

Voor meer informatie over Feestduo - Bennie Beenham kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Feestduo - Bennie Beenham

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Feest Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 104 mensen

Specificaties van Feestduo - Bennie Beenham

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Feestduo - Bennie Beenham

Bij feestduo Bennie Beenham krijg je de beste feesthits voor je kiezen, samen met een dolle mix van gastmuzikanten, spelletjes, dansjes, playback acts en nog veel meer gekkigheid. Het muzikale repertoire van Bennie Beenham gaat van Nederlandstalige knallers, vergeten hitjes uit het verleden en de beste tunes uit het heden.

De afgelopen anderhalf jaar heeft het duo zes singles met eigen repertoire uitgebracht, met daarbij onder andere aandacht op Dumpert, Beau (RTL 4), Radio Veronica, AD, Het Parool, De Oranjezomer, BN De Stem, 3voor12, Omroep West, Omroep Brabant, Den Haag FM en TV Oranje en twee singles in de Viral 50 van Spotify met in totaal meer dan 1 miljoen streams. Quarantaine Carnaval werd genomineerd voor de Carnavalskraker 2021-verkiezing georganiseerd door BN DeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Feestduo - Bennie Beenham

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Feestduo - Bennie Beenham kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.