Wolfgang Saufi

Wolfgang Saufi boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wolfgang Saufi.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak Klaar voor Feest met Wolfgang Saufi

Al jarenlang staat Wolfgang Saufi bekend als een van de populairste feestartiesten voor Après-ski feesten, Oktoberfesten, festivals en meer. Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute garandeert deze top entertainer 100% stimmungsgarantie!
 
Wanneer Wolfgang Saufi het podium betreedt, komen de beste Duits- en Nederlandstalige Après Ski- en Oktoberfest hits voorbij, waardoor zijn energie al snel overslaat op het publiek. Van Das Coen und Sanderfest van Radio538 tot Festival Dutch Valley en Het Foute Oktoberfest in Ahoy, Wolfgang heeft al op talloze grote evenementen gestaan.

Interactief Feestplezier met Wolfgang Saufi

Met veel interactie, een goede dosis zelfspot en onbeperkt feesten, kenmerkt een optreden van Wolfgang Saufi zich door een onvergetelijke ervaring. Zijn nieuwe samenwerking met producer DJ Maurice heeft geresulteerd in de hit single "Ik wil weer zuipen met jou", die door feest DJ's goed wordt ontvangen en een hardstyle remix die populair is bij de jeugd.

Een Duitse Rasentertainer

Laat je meenemen in de flow van "Stimmung, bier, und Gaudi" en ervaar "ein Party Ohne Ende" met deze Duitse rasentertainer. Boek nu Wolfgang Saufi voor een feestervaring van topklasse, met de ongeëvenaarde energie van Danny de Munk!

Boeken of een optie plaatsen voor Wolfgang Saufi?

Voor meer informatie over Wolfgang Saufi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wolfgang Saufi

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oktoberfeest Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 101 mensen

Specificaties van Wolfgang Saufi

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Wolfgang Saufi

Al jarenlang is Wolfgang Saufi één van de populairste feestartiesten voor de Apres-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, bierfesten en feesttenten.

Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat deze top entertainer garant voor 100% stimmungsgarantie!

De beste Apres Ski- en Oktoberfest hits komen voorbij wanneer Wolfgang Saufi de bühne betreed en zijn energie zal al snel overslaan op het publiek.

Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Das Coen und Sanderfest van Radio538, Festival Dutch Valley, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, de Franse en Oostenrijkse Apres Ski, en vele andere Oktoberfesten en Apres Ski feesten.

Veel interactie, een goede dosis zelfspot, en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden van Wolfgang Saufi

Laat je ook meenemen in de flow van “Stimmung, bier, und Gaudi”, en ga voor “ein Party Ohne Ende” met deze Duitse rasentertainer!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Wolfgang Saufi

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wolfgang Saufi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.