Tim Schalkx

Tim Schalkx boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tim Schalkx.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak Kennis met Tim Schalkx: Dé Feestartiest van Nederland

Op een stapavond in het Brabantse Boxtel greep de destijds 16-jarige Tim Schalkx spontaan de microfoon, en zo begon zijn reis als entertainer. Meer dan 15 jaar later heeft hij talloze podia veroverd, van feestcafés zoals de Skihut in Rotterdam tot grote evenementen zoals de Tros Muziekfeesten en de huldiging van darter Michael van Gerwen.
 
Tim heeft bijna elk dorp en elke feesttent op zijn kop gezet met zijn energieke optredens. Of het nu gaat om après-ski in Gerlos of zomerse bestemmingen zoals Mallorca en Lloret de Mar, hij is overal een graag geziene gast die de feestvreugde naar een hoogtepunt brengt.

Hits en Sensaties van Tim Schalkx

Met hits zoals "Ferry de Roze Flamingo", "Samen in een Bubbelbad" en "Leve de Après Ski" heeft Tim de hitlijsten veroverd en zijn clips op YouTube duizenden views verzameld. Zijn aanstekelijke muziek en charisma maken hem een onmisbare kracht in het Nederlandstalige circuit.
 
Of het nu gaat om zijn eigen hits of bekende feestelijke covers, Tim Schalkx staat garant voor een superfeestelijke sfeer op elk evenement. Boek nu Tim Schalkx en voeg een flinke dosis vreugde en opwinding toe aan jouw feest, met de onmiskenbare energie van Danny de Munk!

Boeken of een optie plaatsen voor Tim Schalkx?

Voor meer informatie over Tim Schalkx kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tim Schalkx

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28 mensen

Specificaties van Tim Schalkx

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Tim Schalkx

Tim Schalkx is een ervaren zanger en feestartiest en staat al 15 jaar op het podium.

Hij stond ook bij de Tros Muziekfeesten, 3 Uurkes Vurraf, Hart voor Muziek, Radio NL en de huldiging van darter Michael van Gerwen.  Ondertussen is er bijna geen dorp of feesttent te vinden waar hij niet de boel op z’n kop heeft gezet.

Ook op de vakantiebestemmingen is hij een graag geziene gast.
Tim heeft ruime ervaring op après-ski gebied door al jaren wekelijks op te treden in top zaken als de Cin Cin (Gerlos) en de Moskito of Karatbar in Westendorf en de Eisbar in Kirchberg. Daarom is hij uitermate geschikt als zanger bij een Oktoberfest.
Ook vind je hem op de zomerbestemmingen als Mallorca, Italië, Salou, Lloret de Mar en Gran Canaria.

Met zijn hits: Samen in een Bubbelbad, Leve de Après Ski en zijn ode aan Max Verstappen  bereikte hij meerdere malen de hitlijsten maar toen Q-Music zijn liedje Ferry de Roze Flamingo heeft verkozen tot ‘Kroegenknaller van 2022’ kreeg zijn carrière een flinke boost!

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Tim Schalkx

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tim Schalkx kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.