Immer Hansi

Immer Hansi boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Immer Hansi.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak Klaar voor Feest met Immer Hansi!

In heel Nederland is Immer Hansi een begrip geworden, bekend om zijn onweerstaanbare hits die elk feest naar een hoger niveau tillen. Van "Tapf naar Tapf" tot "Partycode Rot" en "In de Schuur", zijn repertoire is gevuld met aanstekelijke nummers die mensen in beweging brengen.

Hits en Sensaties met Immer Hansi

Met hits zoals de Après Ski versie van "Reünie" van Snelle en zijn Nederlandse bewerking van Rammstein's "Dicke Titten", heeft Immer Hansi de hitlijsten veroverd en miljoenen streams behaald. Samenwerkingen met bekende namen zoals 'STUK' hebben zijn populariteit alleen maar vergroot.
 
Immer Hansi is niet alleen een fenomeen in Nederland, maar reist ook de wereld rond om feesttenten en festivals te veroveren. Van de Oktoberfesten en Après-Ski Party's in Gerlos, Winterberg, Kirchberg en Westendorf tot evenementen als Tomorrowland, 7th Sunday, Dutch Valley en meer, zijn er weinig plekken waar zijn aanwezigheid niet wordt gevoeld.

De Après-Ski Koning: Immer Hansi

Met een onmiskenbare flair en een feestelijke sfeer is Immer Hansi uitgegroeid tot de koning van de après-ski. Boek nu Immer Hansi voor een onvergetelijke ervaring op jouw evenement en laat de feestvreugde losbarsten met de energie van Danny de Munk!

Boeken of een optie plaatsen voor Immer Hansi?

Voor meer informatie over Immer Hansi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Immer Hansi

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oktoberfeest Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 171 mensen

Specificaties van Immer Hansi

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Immer Hansi

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Immer Hansi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.