Orgel Joke

Orgel Joke boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Orgel Joke.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Vaak Kennis met Orgel Joke: De Sensatie van Nu

Het jaar 2020 begon moeilijk voor Orgel Joke, met het tragische verlies van haar geliefde man Rob in januari. Terwijl de wereld in maart werd overspoeld door lockdowns, vond Joke troost achter haar orgel. Een video die ze naar haar zoon stuurde, belandde als een grapje op Instagram en ging plotseling viraal, waarmee 'Orgel Joke' werd geboren.

Van Viral Sensatie tot Podiumster

In een oogwenk werd Joke een fenomeen, met media-optredens bij RTL 4's 'Ik Hou van Holland', 'Jinek', 'Op1' en shows van Paul de Leeuw. Het podium lonkte ook, met optredens op grote evenementen zoals X-Qlusive in het Gelderdome, Zwarte Cross, DollyDots in het Ziggodome, Festyland en Waailand.

Een Leven Vol Energie met Orgel Joke

Op 72-jarige leeftijd bruist Joke nog steeds van energie. Ze blijft wekelijks verrassen met haar leuke filmpjes en staat af en toe op het podium voor live-optredens. Boek nu Orgel Joke en voeg een onvergetelijk stukje entertainment toe aan jouw evenement met de sprankelende persoonlijkheid van Danny de Munk!

Orgel Joke is Een Virale Sensatie

Het verhaal van Orgel Joke begon als een spontane video, maar groeide uit tot een fenomeen dat de wereld veroverde. Ontdek hoe deze onverwachte sensatie uitgroeide tot een podiumster en een bron van vreugde voor mensen van alle leeftijden. Boek Orgel Joke nu voor een unieke ervaring die jouw evenement laat stralen met de levendige energie van Danny de Munk!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Orgel Joke?

Voor meer informatie over Orgel Joke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Orgel Joke

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34 mensen

Specificaties van Orgel Joke

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Reiskosten: Incl. 150 km. vanaf Rotterdam, hierna 0,25 ct. per km.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Orgel Joke

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Orgel Joke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.