2nd Bass - DJ Duo

2nd Bass - DJ Duo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van 2nd Bass - DJ Duo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek 2nd Bass: De Ultieme Feest DJ Act

Met een explosieve mix van Hardstyle, Freestyle en feestmuziek, is 2nd Bass dé sensatie die elk evenement tot leven brengt. Hun sets zijn doordrenkt met opwindende remixen en bootlegs van wereldwijde hits en Nederlandse feestklassiekers.

Festival Favorieten en YouTube Sensaties

Van prominente festivals tot virtuele platforms, 2nd Bass heeft het allemaal gedaan. Hun producties en remixen, inclusief nummers van Snollebollekes, Alpenzusjes en De Sjonnies, zijn een hit onder zowel publiek als DJ's. Met honderdduizenden views op YouTube en een remix van 'All I Want for Christmas' die zelfs internationale grootheden zoals Timmy Trumpet heeft aangetrokken, is hun impact onmiskenbaar.

De Perfecte Headliner: 2nd Bass

Als headliner voor feesttenten of als afsluiter in bruisende clubs, 2nd Bass garandeert een avond vol onvergetelijke momenten. Hun sets zijn een naadloze mix van energie en herkenbaarheid, waarbij het publiek meegesleept wordt in een onweerstaanbare sfeer zonder enige vorm van agressie.

Een Nieuwe Start in 2023 voor 2nd Bass

In samenwerking met een nieuwe DJ zijn 2nd Bass klaar om opnieuw de hitlijsten te bestormen. Na het succes van de X-Qlusive feesten in het Ziggodome, zijn ze uitgegroeid tot de nieuwe sensatie in het uitgaanscircuit. Mis deze kans niet om Danny de Munk te boeken en jouw evenement naar nieuwe hoogten te tillen met de ongeëvenaarde energie van 2nd Bass!

Boeken of een optie plaatsen voor 2nd Bass - DJ Duo?

Voor meer informatie over 2nd Bass - DJ Duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor 2nd Bass - DJ Duo

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26 mensen

Specificaties van 2nd Bass - DJ Duo

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van 2nd Bass - DJ Duo

2nd Bass is een Party DJ act die vooral een mix draait van Hardstyle/Freestyle en feestmuziek.

In hun sets draaien ze diverse remixen en bootlegs van grote internationale hits en bekende Nederlandse feestplaten.

Ze stonden al op vele grote festivals heeft en hun producties en remixen (o.a. liedjes van Snollebollekes, Alpenzusjes en De Sjonnies) worden al door veel DJ’s gedraaid en trekken honderdduizenden views op Youtube.

Hun remix van ‘All I want for Christmas’ is door vele  grote internationale DJ’s (zoals Timmy Trumpet) opgepikt en hun versie van ‘Sweet Caroline’ is op bijna ieder festival te horen geweest.

Deze act is zeer geschikt als headliner om een feesttent los te krijgen of als afsluiter in een gezellige club.

Het publiek zal stevig uit hun dak gaan maar er zal géén agressieve sfeer ontstaan omdat de herkenbaarheid en het feestgehalte ook erg groot is door de vele meezingers die ze draaien.

In 2023 maken zij met een nieuwe DJ een tweede start en zullen weer veel dikke tracks uitgebracht worden.

Sinds de megasuccesvolle en uitverkochte feesten van X-Qlusive in het Ziggodome is dit de nieuwe hype onder het uitgaanspubliek!

 

 

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor 2nd Bass - DJ Duo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 2nd Bass - DJ Duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.